2777
2789

مطمنی دیسکه و گرفتگی نیس؟ام ار ای دادی

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمانش فیزیوتراپی و ورزش‌های تقویت عضلات گردن .در مراحل پیشرفته هم عمل هست 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
درمانش فیزیوتراپی و ورزش‌های تقویت عضلات گردن .در مراحل پیشرفته هم عمل هست 

رفتم ۱۵ جلسه نیدل یا همون سوزن خشک ،ترکشن گرون ،لیزر جواب نداد ،میگه خفیف فعلن عملی نیست 

قدر سلامتتینو بدونید من تو جوننی از کار افتادم هییییب

خدایا شکرت 

منم از دیشب نمیتونم گردن تکون بدم نصف  شب از درد پامیشم ماساژ میدم با روغن بعد میبندم تا خوابم ...

اخه تو جوونی زور داره کاش پیتر بوویم بابا ۳۵ سال بخدا وقت  دیسک و درد و اینا نیست 

خدایا شکرت 

اخه تو جوونی زور داره کاش پیتر بوویم بابا ۳۵ سال بخدا وقت  دیسک و درد و اینا نیست

تازه من تو بیست سالگی دیسک کمر گرفتم اما خب مراقب بودم همیشه اما از پارسال دیگه بریدم چون زمستون پارسال خیلی پیشرفت داشت زد با پام وحشتناک درد داشت حتی بیشتر از کمر امسال هم الان سه روزه زد به گردن 

واقعا دیگه بریدم جوونی نکردم فقط درد

رفتم ۱۵ جلسه نیدل یا همون سوزن خشک ،ترکشن گرون ،لیزر جواب نداد ،میگه خفیف فعلن عملی نیست  قدر ...

وروشهای دیسک گردن توی یوتیوب سرچ کن عالیه

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
رفتم ۱۵ جلسه نیدل یا همون سوزن خشک ،ترکشن گرون ،لیزر جواب نداد ،میگه خفیف فعلن عملی نیست قدر سلامتتی ...

سلام عزیزم.گردنتون بهتر شد؟ چکار کردین براش؟

سلام عزیزم.گردنتون بهتر شد؟ چکار کردین براش؟

سلام فیزیو تراپی خیلیبهترش کرد و نکته مهمی ک کسی بهتون نمیگه بالشه!

یه بالش طبی عالی ۷۰ درصد بهترت میکنه

خدایا شکرت