2777
2789

چهار بار ریکواست داد قبول کردم اخرش‌...

تو اینستا ام پیام داده😶😐 باز نکردم اصلا...

این چرا اینطوریه ؟ کَنه اس؟ چرا یطوریه؟ نگاهاش یجوریه رفتارش....

انگار دوس داره نزدیک من بشه...

الانم دیدم پیام داده تو اینستا ی پست فرستاده.....

چ کنم؟ 

حس میکنم از من خوشش میاد

این ینی از من خوشش میاد؟

بنده زبان خصوصی تدریس میکنم مجازی. ساعتی ۵۰ اگر خواستید در خدمتم پیام بدید یا درخواست دوستی بدید هماهنگ کنیم
اره دیگه مبارکه 

واقعا بنی از من خوشش میاد ؟ 

من ک باورم نمیشه اخه همه از من بدشون میاد

بنده زبان خصوصی تدریس میکنم مجازی. ساعتی ۵۰ اگر خواستید در خدمتم پیام بدید یا درخواست دوستی بدید هماهنگ کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی پیام داده؟

ی پست فرستاده

بار نکردم

ینی از من خوشش میاد این؟؟

خب پست و باز کن ببین چی فرستاده 

خدایا بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی شکرت ، بابت سلامتی ،عشق، پدر ، مادر ، خواهر ، همسری خوب ، سلامتی عزیزانم ، لبخند عزیزانم ، ثروت ، حال خوبمون ، درکنار هم بودنمون ، رزق و روزای فراوانی که بهمون دادی،پیشرفتمون و ............................ شکرت  ( کتاب معجزه شکر گذاری رو بخونید حتما زندگیتون متحول میشه)

معلومه اره🤣🤣🤣

حالا من به دوستم پول دادم که برام هایلات بخره برا صورت اون رفت بازار تا بخر یه دوست داره که پسره دوست .پسر نه دوست داره که پسره گفته کجاس اونم گفته بازارم و اونم گفته آدرس بده کارت دارم وقتی اومده دوستم داشت پولی که داده بودمو می شمارید که اون گفت این پول ماله کیه اونم گفته ماله دوستمه بعد گفته دوست کیه عکسش داره ی این خررر عکسمو بهش نشون داده اونم‌گفته این که خوشگله نیازی به هایلات نداره بعد پولمو از دستش برداشته گفت بهش بگو خودش بیاد پولشو از من بگیره بعد این بهش گفته مگه گدای پول مردمو برمیداری گفت نه و رفت بعد پیام بهش داده شمارش بده یا بهش بگو خودش بیاد تا پولشو بدم

اصلا موندم این دوستم چقدر خنگه آخه تو بدون اجازه ی من چطوری عکسمو به قریبه نشون میدی 🤣🤣🤣🤣🤣فقط اون جاش که دوستم گفت مگه گدایییی