2777
2789

آخرین قسمت فصل دو رو کیا دیدن؟

بنظرتون تهش چی میشه عبدالله پشیمون میشه یا میره با شعله ازدواج میکنه و پنبه رو طلاق میده؟

عمر زنده میمونه ب نظرتون؟ کویلجیم با ارطغرل ازدواج میکنه یا چی

✨🤍love me like you do

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الورو یا همون شعله رو میگیره عمرم تو ای سیو معلوم نیست فاتح دوعا زندگیشون بدتر میشه چون پنبه مادر فاتح میگه اصلا نباید بااون دختره ازدواج کنی سر لجم میوفته باهاش میگه لعنت ب روزی ک تو اومدی تو زندگیمون تقصیر توعن و.... فاتح رو خراب میکنه کلا سر لج برمیدارن کل خانواده باهاش نیلای هم کیف میکنه و‌ سو استفاده‌میکنه..

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭
الورو یا همون شعله رو میگیره عمرم تو ای سیو معلوم نیست فاتح دوعا زندگیشون بدتر میشه چون پنبه مادر فا ...

اره اینارو میدونم امر رفت اتاق عمل گفتن احتمال زنده موندنش خیلی کمه

ولی از عبدالله بعید بود قید زنش رو بزنه 

✨🤍love me like you do
اره اینارو میدونم امر رفت اتاق عمل گفتن احتمال زنده موندنش خیلی کمه ولی از عبدالله بعید بود قی ...

اصلا خوشم از پنبه نمیاد ولی شعله رو متنفر شدم ازش اومد خونه پنبه رو خراب کرد بعد میگن زنا تقصیری ندارن.. ازبس عبدالله تحریک کرد ب دوست داشتنش و از راه بدرش کرد ولش نکرد تا گرفتش دیگه بنظرم عبدالله هم زود خودشو باخت ولی شعله اصلا ولش نکرد و..

اصلا خوشم از پنبه نمیاد ولی شعله رو متنفر شدم ازش اومد خونه پنبه رو خراب کرد بعد میگن زنا تقصیری ندا ...

من فک نمیکردم شعله انقد کرمو باشه اخه خودش مگه ندار بود چسبید ب عبدالله اونم فقط پول داره دیگه شعله خودش مگه پولدار نبود پنبه گناه داشت 

✨🤍love me like you do
من فک نمیکردم شعله انقد کرمو باشه اخه خودش مگه ندار بود چسبید ب عبدالله اونم فقط پول داره دیگه شعله ...

اکثر زنای خونه خرابکن همینن این فیلم عینو واقعیت دیدم ک میگما ..