2777
2789
عنوان

اختلال خواندن و نوشتن

443 بازدید | 9 پست

کسی هست این اختلال رو شدید داشته در کودکی منظورم خیلی شدیده و تونسته بهش غلبه کنه طوری که الان هم عادی مینویسه و هم عادی میخونه

خواهشا تبلیغاتیها نیان تو این تاپیک خواهش میکنم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی فیلم دیدم قبلا که براساس واقعیت بود. همین اختلال فرزندشون داشتن و درمان شدن البته روشهای خاصی داشت. اسمش یادم نمیاد. اما میدونم که درست میشه لطفا پیگیری کنید

اسم کاربری انتظارموعود، در نظر بگیرید، فکر میکردم میشه عوض کرد  
بعدش مدرسه ها الان سریع تا یک بچه درسش ضعیفه روی بچه عیب میگذارن

واقعا راست میگی پسر من امسال کلاس اوله پارسال تو5هزارنفر مقام ممتاز کشوری چرتکه آورد معلمه چرتکه میگفت تاحالا دانش آموز به این باهوشی نداشتم آی کیو سنجش 104 شد تو نگارش خیلی اشکال داشت معلمش میگفت باید بره کار درمانی تو مرکز توانبخشی 5روزه معلمش رو عوض کردم تو نگارش یه اشتباه هم نداره

واقعا راست میگی پسر من امسال کلاس اوله پارسال تو5هزارنفر مقام ممتاز کشوری چرتکه آورد معلمه چرتکه میگ ...

منم مدرسه بچم رو عوض کردم پارسال نمرات افتضاح امسال خیلی خوب .بعضی معلما به درد نمیخورن

منم مدرسه بچم رو عوض کردم پارسال نمرات افتضاح امسال خیلی خوب .بعضی معلما به درد نمیخورن

ماله پسرمن به بد اخلاقی معروفه تازه فهمیدم از معلمش میترسید انقد تکالیف خونه و مدرسش فرق میکرد معلم میگفت خودت براش میگی الان میگه یاد معلم قبلیم می افتم دل درد میگیرم 

ماله پسرمن به بد اخلاقی معروفه تازه فهمیدم از معلمش میترسید انقد تکالیف خونه و مدرسش فرق میکرد معلم ...

کاش منم از اول مدرسه و معلمش رو عوض میکردم بچم الان کلاس سوم خیلی به درسش لطمه زدن توی مدرسه قبل همشم تقصیر معلم کلاس اول و مدیر مدرسه بود کاش میرفتم ازشون شکایت میکردم دخترم امسال همزمان مطالب درسای مثل ریاضی رو از پایه من بهش توضیح میدم و مجبور انگار خودم معلم توی خونش شدم ولی اونم همه رو یاد میگیره و درسای امسالم خیلی خوبه درسش

کاش منم از اول مدرسه و معلمش رو عوض میکردم بچم الان کلاس سوم خیلی به درسش لطمه زدن توی مدرسه قبل همش ...

من انقدر دردسر کشیدم تا کلاسش رو عوض کردن حتی گفتن به شرط اینکه پیشرفت کنه کلاسش رو عوض میکنن منم به مدیر گفتم پسرم اومده اینجا درس یاد بگیرشما کتابش رو نگاه کنید بنظرت چیزی یاد گرفته گفت نه بعدش گفتم ساله دیگه هم درسش خوب نباشه میگید کلاس اول یاد نگرفته چرا تا میشه جلو این ضربه به  پسرم رو بگیرم کاری نکنم حتی با شوهرمم کلی بحثم شد سر این موضوع اونم میگفت عوضش نکن خیلی اذیت شدم ولی ارزشش رو داشت