حرفای خانوم متاهل
من با شور اشتیاق عروس تو میشوم با شور اشتیاق باتو یکی میشوم در غم ها پا ب پات اشک میریزم ۹ ماه فرزندت را باجون دل درشکم حمل میکنم فرزندت ک ب دنیا اماد ۲ سا شیرش میدهم ذره ذره وجودم را در بدن فرزندت قرار میدهم اورا میشورم تر خشک میکنم
اما.....
و این امای زنان متاهل سرزمین با اه افسوس گفته میشود
حرف میشنوم زجر میبینم میشکنم قدر دان محبت هایی ک خرج زندگی کردم نیستن
خانوم عزیز ازت تشکر میکنم بابت این همه زحمت عزیزم زندگی زناشویی پیرهن نیس ک عوض کنی قبل ازدواج مطمئن شو ک همسرت درتمام این مراحل تو درک میکنه🤗زندگی دونفرتون ارزش حاصل این همه زحمت خراب نشه عزیزم دوشیزه مکرمه ایا وکیلم عزیزم سر عقد خودتی و دنیای بعد مطمئن باش ک اگه قرار این جمله بشنوی باشادی دل خوش بشنوی تاخر عمر ک بالباس عروس رفتی باکفن برگردی بانوی ایران زمین مرد باش و برای خودت زندگی کن و مطمئن شو همسرت بهترین و قدردان همدیگه باشین دوشیزه مکرمه خواستگاری ک اومد حق نداره تو برادرامدت بخواه تو با فهم وقتی همسرت نیاز ب کمک داشته باشه کمکش میکنی دوشیزه مکرمه ایا وکیلم شما دعوت کن ب اینکه یک زن مستقل باشی با مهریه شادی خوشبخت اسایش و ۱۰۰ شاخه گل رز ک نماد عشق جهان هستی شما ب عقد خوشبختی دربیارم
ایا وکیلم
خانوم عزیز لیاقتی ک تو داری ارزشش بالاتر این هاس اگه ازدواج کردی مردی ک شایست انتخاب کن خدا روزی رسون اما خدا دیگه معرف اخلاق شادی نمیدی خودتون باید تلاش کنید تاشادی بیارین پس مردی انتخاب کن همیشه بخنده باهم تلاش کنید پول دربیارین اگه همسر داری قدر زندگیت بدون