2777
2789
عنوان

حرفای یک خانوم متاهل💔🙃

549 بازدید | 10 پست

حرفای خانوم متاهل

من با شور اشتیاق عروس تو میشوم با شور اشتیاق باتو یکی میشوم در غم ها پا ب پات اشک میریزم ۹ ماه فرزندت را باجون دل درشکم حمل میکنم فرزندت ک ب دنیا اماد ۲ سا شیرش میدهم ذره ذره وجودم را در بدن فرزندت قرار میدهم اورا میشورم تر خشک میکنم

اما.....

و این امای زنان متاهل سرزمین با اه افسوس گفته میشود

حرف میشنوم زجر میبینم میشکنم قدر دان محبت هایی ک خرج زندگی کردم نیستن

خانوم عزیز ازت تشکر میکنم بابت این همه زحمت عزیزم زندگی زناشویی پیرهن نیس ک عوض کنی قبل ازدواج مطمئن شو ک همسرت درتمام این مراحل تو درک میکنه🤗زندگی دونفرتون ارزش حاصل این همه زحمت خراب نشه عزیزم دوشیزه مکرمه ایا وکیلم عزیزم سر عقد خودتی و دنیای بعد مطمئن باش ک اگه قرار این جمله بشنوی باشادی دل خوش بشنوی تاخر عمر ک بالباس عروس رفتی باکفن برگردی بانوی ایران زمین مرد باش و برای خودت زندگی کن و مطمئن شو همسرت بهترین و قدردان همدیگه باشین دوشیزه مکرمه خواستگاری ک اومد حق نداره تو برادرامدت بخواه تو با فهم وقتی همسرت نیاز ب کمک داشته باشه کمکش میکنی دوشیزه مکرمه ایا وکیلم شما دعوت کن ب اینکه یک زن مستقل باشی با مهریه شادی خوشبخت اسایش و ۱۰۰ شاخه گل رز ک نماد عشق جهان هستی  شما ب عقد خوشبختی دربیارم

ایا وکیلم

خانوم عزیز لیاقتی ک تو داری ارزشش بالاتر این هاس اگه ازدواج کردی مردی ک شایست انتخاب کن خدا روزی رسون اما خدا دیگه معرف اخلاق شادی نمیدی خودتون باید تلاش کنید تاشادی بیارین پس مردی انتخاب کن همیشه بخنده باهم تلاش کنید پول دربیارین اگه همسر داری قدر زندگیت بدون

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوای الان ما سر همین بود

درک نمیکنه

آرزومیکنم واسه هرکی این امضا رو میخونه😍 وقتی دلتون پر غمه🥺    خداوند سورپرایزتون کنه واون چیزی که مدتها منتظریشین روبهتون عنایت کنه💌  واون لحظه گریه کنین گریه اییی غرق در خوشی   که خنده جوابگوی این حد از خوشحالی نباشه🙏
در صورتی مهریه میتونه وجود نداشته باشه که تمام تصمیمات زندگیم دست خودم باشه 

👏👏👏

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
مردی که بچه ننس . هیچ وقت درکت نمیکنه.  مجبوری تمام مدت همه چیزو خودت به دوش بکشی.  و حر ...

پس مستقل باش تمام 

دعوای الان ما سر همین بود درک نمیکنه

بعضی مردا باید یادشون داد نمیدونم چرا

ولا من روزی عقد کردم کع یکی از اطرافیان دور فوت کرده بود این صد شاخه گل رز هم نداشتم☺️کسی هم حتی محضر نیومده بود بی سروصدا انتظار داشتن اریشگاه هم نرم  ،،ازدواجمم همینطوری این یه پیرزن 

الانم ۱۵ روزه ندیدمش چون گفت بیا تو این هوا سرد برو کمک مامانم جارو پاک کن! من خودم بدنم کامل عفونته هر چی دارو امپولو سرم میزنم هنوز خوب نشدننم سرم خوردگی خیلی بدی هم گرفتم ۱۳ روزعع حتی خبر ندارع ببینم مردم یا نع خودش گفت طلاق بگیریم  به چپم

میشه برا نی نی تو دلیم صلوات بفرستید🥺❤️اینو تو دوران بارداری نوشتم الان آرزوم اینه بچه ۶ ماهم سالم بشه💔خدا که دلمو شکوند💔💔

ولا من روزی عقد کردم کع یکی از اطرافیان دور فوت کرده بود این صد شاخه گل رز هم نداشتم☺️کسی هم حتی محض ...

متاسفم ک این نامردای روزگار ب تورت خوردن و انگار از خونه مردم کلفت اوردن ن عروس 

ولا من روزی عقد کردم کع یکی از اطرافیان دور فوت کرده بود این صد شاخه گل رز هم نداشتم☺️کسی هم حتی محض ...

گریم گرفت💔واقعا متاسف خواهرگلم💔

گریم گرفت💔واقعا متاسف خواهرگلم💔

هعی خدا خیلی بهم بد کرد خیلی💔کاش زندگیم درست شع بابام خیلی بده میگع اگع طلاق بگیری گوشی ازت میگیرم میرم یه پیر مرد پیدا میکنم💔 ۱۴ ازدواج کردم همون سالم زیر هزار دستگاه رفتم عکس رنگیییی💔الانم ۱۶ سالمع

تنبلی تخمدان دارم پدرم میگع نازایی حداقل باردار نبودی طلاقت نده😏خیلی اذیتم حالم بده 

بعد مشکلی پیش اومد کل زندگیمون به باد رفت ببین همچییی

برا اینکه خونه اجاره کنع میخواد طلاهمم بفروشع هیچی ندارع😏اذیتممم میکنع انتظار دارن براشون بچه بیارم 

بعد یه بار خواستم امتحانش کنمم گفتم من میرم سزارین از طبیعی میترسم اگع یروز باردار شدم! میگع چع عیبب دارع همه زنا این دردو میکشن تو هم بکش حالم ازش بهم میخوره..

میشه برا نی نی تو دلیم صلوات بفرستید🥺❤️اینو تو دوران بارداری نوشتم الان آرزوم اینه بچه ۶ ماهم سالم بشه💔خدا که دلمو شکوند💔💔