2777
2789
عنوان

کیا توشیردهی زیادمیرفتن زیرسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 27 پست
دیگه اخراشه ۱۶ ماهشه.نه ضعیف نیستم خیلی شبا بدخوابه وهی شیر میخوره همکاری نمیکنه برا قطع شیرشب

منم پسرم خیلی شیر میخوره خیلی وقتا کلافه میشم شبا یه لیوان آب بذار بالا سرت یا آبمیوه هر موقع بیدار شد بغلش کن راه ببر تو خونه از آب بده بهش بعد بذار رو پاهات بخوابونش

منم انشالله برا عید میگیرمش 

پسر من خیلی ضعیف هم هس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پسرم خیلی شیر میخوره خیلی وقتا کلافه میشم شبا یه لیوان آب بذار بالا سرت یا آبمیوه هر موقع بیدار ...

رو پا نمیخوابه

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
بچه من دوماه اولوک انقداذیتم کرد یه شب بیهوش شدم بع خابش تنظیم شدبازهرازگاهی یه هفته بدخواب میشد شیر ...

اصلا همکاری نمیکنه

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
تا۲۲ ماهگی شیرمیدم

من دقیق دو روز قبل تولدش از شیر گرفتمش 

بی خوابی ها عصبی م کرده بود. بچم همیشه چسپیده بود بهم. غذا نمی‌خورد.   وای انقد روزای بدی بود. الان خداروهزار مرتبه شکر بهتر شده.  الان پسرم سه سالشه

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚
من دقیق دو روز قبل تولدش از شیر گرفتمش  بی خوابی ها عصبی م کرده بود. بچم همیشه چسپیده بو ...

خداحفظش کنه .من ازاول تولد بدخواب بود.تواین ۱۶ ماه شاید یکی دوبار خوب خوابیده باشم

خداحفظش کنه .من ازاول تولد بدخواب بود.تواین ۱۶ ماه شاید یکی دوبار خوب خوابیده باشم

مثل من. تا صبح شیر میخورد. یعنی هر دو طرف. هم باید علت میزدم این طرف و اون طرف.  یه دقیقه دیر میشد یه جیغاااییی میکشید 

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚
مثل من. تا صبح شیر میخورد. یعنی هر دو طرف. هم باید علت میزدم این طرف و اون طرف.  یه دقیقه دیر م ...

عاره دقیقا پسرمنم همینه