2777
2789
شوهرم یه مدتی بود خیلی عصبی بود سر هر چیزی دعوامون میشد (البته منم بهش زیاد گیر میدادم)موقع دعوا میزد میشکست همه چیرو مشت میزد به سرش ولی بلافاصله پشیمون میشد و میومد معذرت خواهی تا اینکه میخواستم ترکش کنم ولی بهم قول داد میره دکتر و پیگیری میکنه امروز رفتیم دکتر اعصاب و روان واسش نوار مغزی نوشت و سی تی اسکن مغزی-فردا جوابشو میدن خیلی میترسم آخه پدرشوهرم سالها پیش به خاطر تومور فوت شده و متاسفانه تو فامیلشون بازم از این مورد هستن البته دور از جون سعید من-تو رو خدا دعا کنین به خیر بگذره از صبح دارم گریه میکنم دلم داره میترکه از غصه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا عصبی میشد به قدری که خودش می گفت قلبش تند میزنه همین طور وسایل دم دستشو می شکوند البته اینم بگم یک بار که من دیدم این کارو کرد در دعوا حسابی وسیله شکوندم بیچاره ترسید از اونجا تصمیم گرفت بره دکتر چون دید منم مثل خودش می کنه الان دوره روانکاوی داره دکتر می گه یک جور وسواس شخصیت داره آزمایش تیروئید و قند هم ازش گرفتن