2777
2789

انگاری گفتن جایگزین پارس سورن پلاس قراره بشه یعنی الان پارس دیگه نمیدن همون سورن میدن؟ ☹️

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره هنوز هیچی نگفتن ها ولی گفتن پارس تا ۱۴٠۲ بیشتر تولید نمیشه الان نمیدونم تکلیف ما چیه

من میخواستم پارس ثبت نام کنم مونده بودم بچم دنیا بیاد بعد اینجوری باشه خو کلا ثبت نام نمیکنم عشقم پژو ال اکس پنوماتیکه شیشه دودیه🥺

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

نه هیچی زورکی نیست که!ما هایما پاییز آبان بودیم هی پیامک میدن برای جایگزینش این و اون ببرین ما امتخا ...

آخی باز خوبهه اجباری نیست اخه گفتن پارس تا ۱۴٠۲ بیشتر تولید نمیشه ماله ماهم تحویلش زده بهار۱۴٠۳ نگرانم سورن ندن 

مگه میشه؟ چه مسخره! من ده میلیون هم نمیتونم بیشتر جور کنم

هر روز ی چیزی میگن اینا کاش همون پارسه رو با همین ک قیمت ک اعلام کردن بدن افزایش قیمت ندن☹️☹️

من میخواستم پارس ثبت نام کنم مونده بودم بچم دنیا بیاد بعد اینجوری باشه خو کلا ثبت نام نمیکنم عشقم پژ ...

آخییی عزیزم الان دیگه ثبت نام نمیکنن بجاش اگه ثبت نام کنن سورنه اعلام کردن🥺

آخییی عزیزم الان دیگه ثبت نام نمیکنن بجاش اگه ثبت نام کنن سورنه اعلام کردن🥺

اینم شانس مایه☹️

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷