2777
2789
مادر شوهرم خیلی دلم میخواد ولی وقتی شوهرم نباشه خیلی بیشتر احساس تنهایی میکنم مخصوصا اینکه یکی از خو ...

آره میفهمم چی میگی

منم مادرشوهرم اینا قرار بود بیان شوهرم برام طلا گرفته بود بیارن. ولی میخوان برن برای دخترداییش یلدایی ببرن

شوهرم گفت فردا سرشون شلوغه تا دیر وقت سرکاره

ب من گفت تو با مامانم اینا برو

منم گفتم تو نیستی من نمیرم

آره میفهمم چی میگی منم مادرشوهرم اینا قرار بود بیان شوهرم برام طلا گرفته بود بیارن. ولی میخوان برن ...

اره خوب کاری کردی 

سال اول عقدتون بود

‏تو هر چقدر هم به یکی احترام بذاری در آخر اون اندازه فهمش با تو رفتار میکنه..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خوب کاری کردی  سال اول عقدتون بود

نه سال دومه

اما مادرشوهرم زنگ زده بود ب مادرم دیگه نگفت چون ۵شنبه نمیتونیم بیایم فرداش میایم :/ آخه شوهرم طلا خریده بهم گفته بود با میوه و شیرینی به مناسبت یلدا میاریم برات

مامانمم بکم ناراحت شد از اینکه دید حرفی از اومدن نزدن

منم دلم نمیاد مامانم اینا رو تنها بزارم و بدون شوهرم برم اونجا

نه سال دومه اما مادرشوهرم زنگ زده بود ب مادرم دیگه نگفت چون ۵شنبه نمیتونیم بیایم فرداش میایم :/ آخه ...

اها

انشالله ک خوشبخت شی گلم

‏تو هر چقدر هم به یکی احترام بذاری در آخر اون اندازه فهمش با تو رفتار میکنه..
عشقت ی طرفه بود؟ یا اجبار جداتون کرد💔

دو طرفه بود 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اگه بگم دل و دماغ ندارم ینی خیلی مامان بدیم؟ دوتا دارم میخوام جفتشون بزارم خونه مامان بزرگشون خودم ...

نه بابا این چه حرفیه

کاملا درکت میکنم

بعضی وقتا پیش میاد آدم حوصله هیچی رو‌ نداشته باشه

و انسان موجودیست که زیاد موجود نیست🙂بعضی آدما فقط بعضی وقتا آدمن🙂