2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم نباید اذیت پدر و مادرا کرد تو این وضعیت اقتصادی باید مقداری از وسایل رو خودمون ببریم

من هیچوقت مناسبتا خونه مامانم نمیرم چون خیییییلی تدارک میبینه البته مادرشوهرم اینا خودشون خیلی دوس دارن بریم خونشون ولی هرچی هست میخوریم اونطور نیس پاشه مث مامانم هفت جور بچینه جلومون هرچی باشه میخوریم و خوش میگذره برعکس خیلیا ک میگن پیش خانواده شوهر خوش نمیگذره ب من خیلی خوش میگذره

بنظرم نباید اذیت پدر و مادرا کرد تو این وضعیت اقتصادی باید مقداری از وسایل رو خودمون ببریم

بابا هندونه و اجیل میگیره میوه خودشون از باغشون میارن ما خواهرا هم هرکدوم یه تنقلاتی میوه خشک شیرینی تخمه این چیزا رو میبریم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من هیچوقت مناسبتا خونه مامانم نمیرم چون خیییییلی تدارک میبینه البته مادرشوهرم اینا خودشون خیلی دوس د ...

دقیقا حرف دل من رو زدی ،مامان من خیییلی آب و تاب میده و خودش رو خسته میکنه،منم با سادگی راحت ترم

من هیچوقت مناسبتا خونه مامانم نمیرم چون خیییییلی تدارک میبینه البته مادرشوهرم اینا خودشون خیلی دوس د ...

خونه مادرشوهر منم هنینطور فوق العاده ساده در حد مثل پیاز سرخ میکنه تخم مرغ میزنه توش

یا رشته پلو ساده اما خونه مادرشوهر بیشتر خوش میگدره

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره