2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این رل بگین ادامه بدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چتها نی نی سایت میگه با پی دی آف بزار.یعنی چ جوری ببخشید میشه بگید؟

اینو بزن بعد انتخاب کن شاتارو

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

پسر همسن خوب نیس بچه بازی درمیاره البته به شخصیتش هم بستگی داره بعدم اینده ها خودت از اینکه بعد از بچه دار شدن سنت بیشتر از ایشون دیده بشه احسلس خوبی نداری البته بازم سلیقه ای هست شاید برای بعضیا مهم نباشه... بعدم شما با قلیون مشمل داری ایشون میگه مشروب میخوره حالا چون دیده شما گفتی خط قرمز داری گفته منم قبلا میخوردم مطمن باش بعدا هم براش پیش بیاد میخوره اینا نشونه هاییه که میگه اجتمالا اختلاف فرهنگی دارین

پسر همسن خوب نیس بچه بازی درمیاره البته به شخصیتش هم بستگی داره بعدم اینده ها خودت از اینکه بعد از ب ...

گلم بی نهایت آروم و مودب هست.و مهربون.

و خیلی خصوصیت های دیگه خوب.

پسر همسن خوب نیس بچه بازی درمیاره البته به شخصیتش هم بستگی داره بعدم اینده ها خودت از اینکه بعد از ب ...

و لی خب از اول شروع رابطه، معیارهای کمی داشت که من من میخاستم.بعد وابستگی پیش اومد.الان نمیدونم چیکارکنم؟

پس حتما مشاوره برو... ولی نظر شخصیم اینه قبل ازدواج حتما نشونه هارو جدی بگیر... خوشبخت باشین

قابل اعتماد هس.بخاطر رفتارهایی که ازش دیدم.یا شایدم هنوز شناختم کم هست.

اینم بگم معیار قدی که من میخاستم و داره.چون خودم قدبلند هستم.ب طبع میخاستم طرف مقابلم بلندترازمن باشه.اخه تابحال هر پیشنهاد آشنایی که داشتم یا هم قد من من بودن یا کوتاهتر.این خیلی اذیتم میکرد 

پس حتما مشاوره برو... ولی نظر شخصیم اینه قبل ازدواج حتما نشونه هارو جدی بگیر... خوشبخت باشین

عزیزم در مورد شخصیتم بگم یه کم لوس حرف میزنه..مثلاً پخته و مردونه حرف نمیزنه.و خیلی توی زمان حال زندگی می‌کنه.