2777
2789
عنوان

چتونه واقعا؟؟

198 بازدید | 23 پست

یلدا مگه چیه خرج های آنچنانی.

لباس های گرون و عکس آتلیه ای چخبره 

اگه اینقدر پول دارید و با کلاسید و ادعای فرهیختگی دارید 

همون پولو بدید دست یه زن سرپرست خانوار یه پرس غذا بگیرید برای کودکان کار !

داریم به کجا میریم واقعا

اره بخدا من اگه بخام کاری هم کنم پولشو ندارم😂

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد همین آدما موقع محرم که میشه دم از انسانیت و کمک به فقرا میزنن میگن نذری دادن بیهوده ست همون پول رو خرج فقرا کنید به جای غذا پختن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ایناهمش بخاطر یه دیقس؟ بابا یه دیقه از شبای دیگه بیشتره زیاد شلوغش نکنین

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

حالا جدا از تاپیک شما

شب یلدا دلیلی برای دور هم بودنه 

کاش بیشترین استفاده رو ازش بکنن

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.

هرچیزی جای خودش مردم همین یه جشنا دورهم جمع میشن شادی میکنن عزیزم ،اونایی که شما گفتی خوبه انجام بدی اگه دستت برسه ثواب داره ولی خب وظیفه دولته که مردمش بدبخت نباشن وهمون زن سرپرست خانوارم بتونه یلدا روجشن بگیره

لایک نکن    توپرنسس های دیزنی عاشق مریدام🔥🏹

بعد همین آدما موقع محرم که میشه دم از انسانیت و کمک به فقرا میزنن میگن نذری دادن بیهوده ست همون پول ...

هم غذا میدن هم خیران میکنن

میفهمی منطقت رو به کسایی سه یلدا میگرن میگین غذا بگیرین کسایی که غذا میگیرن میگین خیرات کنین 😏

اعتقادی به این خرجا ندارم

اتفاقا فرداشب دونفری ایم و ریخت و پاشی نمیکنیم

ولی عزیزم

خیلی مخارج وجود دارن که میشه به خانمای سرپرست یا هر شکلی از مستمندان داد

ولی نمیشه توقع داشت همیشه ازشون چشم پوشی بشه

با به اشتراک گذاشتن عکس آتلیه ای و غدا و...بشدت مخالفم...ولی اگه کسی دوست داره یاد گاری بمونه براش..خب پول خودشه...دوس داره اینجوری خرج کنه

عادت های اتمی و اثر مرکب