لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من خودمم خرجی برا یلدا نکردم ولی واقعا به کسی ربطی نداره پول خودشونه همونجور که بعضی ها میلیون میلیون پول خرج سفر های زیارتی و مکه کربلا میکنن و به کسی مربوط نیست و نمیگن بده به فقیرا نمیدونم چرا یلدا و نوروز شده خار چشم یه عده
ولا من وهمسرم ن خرجی کردیم ن میریم جایی 😁.. برای ی شب چ ارزشی داره اخه.. شاید بعضیا بگن الکی چون پول نذارین نمیکنی بخدا بحث مالی نیست.. ی دوکیلو میوه ی سری خوراکی پولی نیست ولی چشموهم چشمی پدر ادمو در میاره
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷
اره خیلی خوبه بلخره جشنه دیگه ولی برا من خیلی مسخره میاد و اصن حوصلشو ندارم فقد میگم کاس میشد فردا نرم😣😣
شاید بخاطر افسردگیمه🤷♀️
اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو میکردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
ولا چ کاریه اخه.. دور هم بودن خیلیم قشنگه ولی ریخت وپاشو اصلا درک نمیکنم.. نهایتش کمی میوه وتخمه واینا رو بخرن.. دلی بعضیا شورشو دراوردن.. ارایش یلدایی😐.. لباس یلدایی😐.. ژله ی یلدایی😐... کادوی یلدایی ودیگرررر هیچ
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷