2789
عنوان

عاشق شدنم و..

97 بازدید | 7 پست

بچه ها من تا دوو سه سال پیش همش فکر اون کسی بودم که دوست داشتم هرچی ذکیر قرآن دعا بود خوندم تا بدست بیارم ولی نشد میدونید بماند 

ولی الان نمی‌دونم چرا نسبت بهش خنثی ام دیگه از حرفاش رفتاراش حرص نمیگره

اخع میدونید نمی‌دونم این منشأ یانه یک هفته پیش نماز قرآن میخوندم گفتم اگه دل فلانی باهام نیست خدا کاری کنه که از قلبم بره این همه توی عطش خواستنش نسوزن دوروز بعدش این آدم زنگ باهام حرف زد چت کرد باهام ولی من مثل قبل نبودم یعنی هیچ کسی نداشتم درست برام مثل یه دوست بود

یعنی حس عاشق شدنم دوست داشتنم از بین رفته یعنی نباید می‌گفتم بخدا که این کار کنه 

یاخوبه کار خداست که اینجوری شده 

اخع من این چند سال خیلی زجر کشیدنم الان اینجوری شد یعنی خدا اینقدر زودی به حرفام گوش کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهم نیست خودتو دوست داشته باش شاید صلاحت نبوده خودتو گول بزن چاره ای نیست 😂

نمی‌دونم واقعاً شاید همین که باشه تو میگی ولی خیلی برام بخدا تعجببه یعنی اینقدر خدا گوش کرد این کار کرد دمش گرم کاش به همه حرفام اینجوری گوش کنه🥲😂

نمی‌دونم واقعاً شاید همین که باشه تو میگی ولی خیلی برام بخدا تعجببه یعنی اینقدر خدا گوش کرد این کار ...

من هم ی کهری کردم ازش ی چیز ی خواستم که تا الان از اون زمان به حرفم گوش داده😔

کاربر قدیمیه از ۹۸ اینجام😇
من هم ی کهری کردم ازش ی چیز ی خواستم که تا الان از اون زمان به حرفم گوش داده😔

شکرش ایشالا حاجت روا بشی سه روزی همه خواسته هاتو حاجت هات برآورده بشه 

اون  دعا اون زمون به نفعم شد ولی الان به ضررم شده عزیزم نمیشه اینجا بگم . ولی ممنون برا دعای قش ...

آره خوب نمی‌دونم حتما حکمتی بوده دورت بگردم مرسی عزیزم