2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به منم ان تی گف ۹۰درصد دختره ولی خب انومالی گفت پسره..ضربان قلبشم ۱۶۷ بود

کار دختره خوبه سربه قبلی هام درست گفت ک دختره ولی اینو شک کردم خودم حس میکنم یا اشتباه کرده یا من همسری ک میرفتم هی اسرار می‌کرد جنسیت چیه خاسته اذیت کنه نمیدونم والا

میگن تو عکس ان تی اگه سر حالت خمیده داشته باشه و کامل نچسبیده  باشه پسره...عکس ان تی تو هم کپ ع ...

عزیزم میشه اگ دوست داری عکس ان آتی بفرستی برام ببینم شاید بتونم یچیزایی بفهمم..شوهرم باهام درگیره

[QUOTE=321656334] عزیزم میشه اگ دوست داری عکس ان آتی بفرستی برام ببینم شاید بتونم یچیزایی بفهمم..شوهرم باهام درگ ...[/QUOT

بخدا تو اسباب کشی اصلا نمیدونم کجا گذاشتمشون مال دوسال پیشه

ویارت چطوره

والا ویار هم سالاد و خیار دوست دارم و از چیزی بدم نمیاد فقط بو پیاز اذیتم میکنه یکم و پاهام سردن و پوستم خشک شده و علامت وی تو چشم راستم و یکم انگار غذای پختنی خوشم نمیاد ترشی و شیرینی باهام میخورم مشکلی ندارم