2777
2789
عنوان

نی_نی_یار_پنج سلام!

323 بازدید | 52 پست

سلام

@نی_نی_یار_پنج  

تشکر از لطف شما به خاطر بازگشت لاله. دم شما گرم

و متشکرم از رفیق قدیمی و دوست داشتنی

@zahraayat  

که خیلی تلاش کرد برای برداشتن تعلیق  

یعنی دیگه داره به لاله حسودیم میشه! از بس زهرا دوستش داره  

کودکم تب داشت..در حال پاشویه اش بودم که تماس گرفت و پیام دادم. اونقدر که زهرا خوشحال شد خودم نشدم

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

میشه این تاپیکمو گزارش بزنید لطفا

نمیخام شناخته بشم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12658602/نظرتونو-بگید-همش-تایپ-شده

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

میشه این تاپیکمو گزارش بزنید لطفا نمیخام شناخته بشم https://www.ninisite.com/discussion/topic/1 ...

آیا اینکار منطبق با قوانین سایته؟ چونکه من قول دادم بیشتر از قبل پایبند به قوانین باشم  

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیا اینکار منطبق با قوانین سایته؟ چونکه من قول دادم بیشتر از قبل پایبند به قوانین باشم    

اره مشکلی نداره

اگر استارتر بخاد مشکلی نیست

منم که استارترم

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

اره مشکلی نداره اگر استارتر بخاد مشکلی نیست منم که استارترم

مشکل داره هم شما هم کسی که الکی گزارش بزنه به مرور لغو میشین

من براتون پاک کردم

وقتی تعداد گزارشاتون بره بالا لغو میشین به صورت خودکار

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام. خدا خیرت بده. خوشحالیم مضاعفتر شد.
تا نینی یار پنج برام پیام دادن که بگید خودم بازش میکنم از خوشحالی نمیدونستم چطوری تشکر کنم.
و فقط دنبال نشونه از پروفایل شما بودن چون نوشتن برام لاله زیاده یه نشونه بدید که بدونم کدوم لاله منظورته.
و تا نشونه رو از شما پرسیدم فرستادم براشون کمتر از یک دقیقه هم فکر کنم نشد که کاربری شما برگشت!
از خوشحالی باور کن دارم پرواز میکنم!

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

@نی_نی_یار_پنج بازم از محبتتون ممنونم که درخواستم رو پذیرفتین.
از خوشحالی نمیدونم باید چی بگم و چطوری ازتون تشکر کنم.
اجرتون با خدا و امام زمان.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
مشکل داره هم شما هم کسی که الکی گزارش بزنه به مرور لغو میشین من براتون پاک کردم وقتی تعداد گزارشات ...

جدی؟ منم نمیدونستم. یعنی مثلا اگه تاپیک دوست پسر زیاد باشه و من گزارش بدم خودم لغو میشم؟!
خوب شد فرمودین. یعنی چندتا گزارش در روز یا در هفته مجازه؟

جدی؟ منم نمیدونستم. یعنی مثلا اگه تاپیک دوست پسر زیاد باشه و من گزارش بدم خودم لغو میشم؟! خوب شد فرم ...

سلام

گزارش الکی ممنوعه.

وگر نه من خودم زیاد گزارش می زنم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

خوشحالم باعث خوشحالیتون شدم

سلام

الان نمی تونین کاربران رو تعلیق کنین؟

چون دیدم یه کاربر درخواست تعلیق داشتن فقط لایک کردین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

جدی؟ منم نمیدونستم. یعنی مثلا اگه تاپیک دوست پسر زیاد باشه و من گزارش بدم خودم لغو میشم؟! خوب شد فرم ...

نه دوست پسر مجاز نیست و باید گزارش بزنین

اگر به درخواست استارتر برای تاپیکشون گزارش بزنین میشه گزارش الکی این مشکل داره چون گزارش مال تاپیک و بحث نامناسبه

سلام گزارش الکی ممنوعه. وگر نه من خودم زیاد گزارش می زنم.

سلام.
خیلی ممنونم که جواب دادین.
لینک گروه واتساپ و ایتا و کلا مسنجرها رو هم نوشته بودین ممنوعه.
دلیلش چیه؟
من تو قوانین سایت چنین مطلبی پیدا نکرده بودم!

نه دوست پسر مجاز نیست و باید گزارش بزنین اگر به درخواست استارتر برای تاپیکشون گزارش بزنین میشه گزار ...

متوجه شدم.
یعنی استارتر فقط باید خودش درخواست کنه تاپیکش حذف کنه و بقیه نمیتونن این درخواست رو براش داشته باشن؟

سلام الان نمی تونین کاربران رو تعلیق کنین؟ چون دیدم یه کاربر درخواست تعلیق داشتن فقط لایک کردین.

سلام تاپیک اخرمو بخونین تعلیقشون کردم