2777
2789
عنوان

باز شب یلدا شد و ...

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 27 پست
حتما جاریت خانم خوبیه من که چهارتا دارم چهارتاش تفاوتی با جادوگرا ندارن😑

منو جاریم باهممثل دوتا خواهریم😀😀😀😀 جاریم عروس بزرگه من اخری

بعد از رکوع سجده و بعد از قیام از دور -هر شب دو زانو میزنم با احترام از دور-دستی به روی سینه دیتی به یوی تو -وروی لبم گل میکند اقا سلام از دور السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا المرتضی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من عروس اخر و عروس غریبم اونا همه فامیل

منم با جاریم کاملا غریبه ام

بعد از رکوع سجده و بعد از قیام از دور -هر شب دو زانو میزنم با احترام از دور-دستی به روی سینه دیتی به یوی تو -وروی لبم گل میکند اقا سلام از دور السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا المرتضی
منم با جاریم کاملا غریبه ام

جاری اولم دختر عمه مادر شوهرم جاری دومی دختر  برادر پدر شوهرمه منم. نوه برادر پدر شوهرمم

منکه مادرشوهرم گفت بیاین خونه ما منم اصلا دلم نمیخواد برم 

ولی مامانم اصلا هیچی نگفت که بیاین اینجا کلا هیچ وقت نمیگه میگه باید خودت بیای به نظرتون حق دارم که توقع دارم یه بارم مامانم دعوتم کنه نه اینکه همیشه خودم برم ؟ 

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
منکه مادرشوهرم گفت بیاین خونه ما منم اصلا دلم نمیخواد برم  ولی مامانم اصلا هیچی نگفت که بیاین ...

اره خب حق داری

منم مامانم یک هفتس میگه بیاید گفتم نه خاستم شوهرم ناراحت نشه ولی مثل اینکه اون براش مهم ک خانواده واقعا بدردنخورش ناراحت نشن

گرفتار شدیم 

گــ🌹ـلی نمانده خـ🦋ـودت گل باش...
اره خب حق داری منم مامانم یک هفتس میگه بیاید گفتم نه خاستم شوهرم ناراحت نشه ولی مثل اینکه اون براش ...

ولی مامان من نمیگه تازه گله کنمم خودشو طلبکار میگیره که من باید از تو ناراحت شم که نیومدی ولی  عروسش که عقده میخواد فردا بره اونجا از خوشحالی تو پوست‬‏ خودش نمیگنجه

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
اره خب حق داری منم مامانم یک هفتس میگه بیاید گفتم نه خاستم شوهرم ناراحت نشه ولی مثل اینکه اون براش ...

من اگه جای تو بودم میرفتم خونه مامانم 

شوهر چیه که خانواده اش باشه

من اگه جای تو بودم میرفتم خونه مامانم  شوهر چیه که خانواده اش باشه

من هم خانواده خودم هم خانواده شوهرم ی شهر دیگه هستن

کلا از اولم گفتم برای ی شب نمی ارزه برم ادمی هم نیستم ک‌بگم اره باید حتما برم خونه مامان خودم ولی متاسفانه شوهرم اینطوریه منم خسته کرده

ولی مامان من نمیگه تازه گله کنمم خودشو طلبکار میگیره که من باید از تو ناراحت شم که نیومدی ولی  ...

مامان من از دوماد ک هیچ از عروسم شانس نیاورد ک بخاد ذوقشو کنه اون دیگه از همه بدتر

من هم خانواده خودم هم خانواده شوهرم ی شهر دیگه هستن کلا از اولم گفتم برای ی شب نمی ارزه برم ادمی هم ...

چی بگم خواهر مردا همشون همینن 

دیشب به شوهرم میگم خب خواهرات هر سال میان خونه مامانت ولی من یه سال نمیتونم برم سمت خودم میگه حالا هفته ای دو سه بار میری خونه مامانت شب یلدا ها برو خونه مامان من چی میشه😐😕 

کلا شب یلدا هم دردسری شده هااا

مامان من از دوماد ک هیچ از عروسم شانس نیاورد ک بخاد ذوقشو کنه اون دیگه از همه بدتر

عروس ما هم انقدر خودشو میگیره که خدا میدونه چند وقتی یه بار که داداشم اصرارش کنه میاد 

شوهر من خودشو از اول خوب جلوه داده که مامانم بیشتر از اینکه هوای منو داشته باشه هوای اونو داره😐