2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید ب فکرتون نیاز دارم

106 بازدید | 7 پست

اولا اینوبگم واسه شب یلدا هیچ موقع دوست نداشتم خونه کسی باشم ولی همیشه چون شوهرم میخواسته ب خاطراون رفتم....حالا خواهرشوهرام دوسه تاشون مثه هرسال میخوان برن خونه مادرشوهرم‌‌...هفته پیش خواهرشوهر کوچیکم ک اونم متاهله زنگ زده شوهرم ک شمام بیایدخونه مادر شب یلدا.....اون دعوت کرده مادرش زنگ نزده بهمون.به منم نگفتن اصلا ناراحت شدم ک مادرش ی زحمت ب خودش نداده دعوت کنه دخترش باید بگه....حالا قلبادوس ندارم برم...امروز دیدم همین خواهرشوهرم ی تماس داشته رو گوشیم و من ندیدم...الان میخوام زنگ بزنم اگه گفت فردابیاید خونه مادرچی بگم ک متوجه شه ناراحتم مادرش خودش بهمون نگفته؟نمیدونم چی بگم

تویی زیباترینم
بگو سورپرایزی چیزیه آبجی جان ،  چون مادر هیچ چی در این ارتباط نگفته بهم که بریم خونشون

نمیخوام باحرفم ناراحت شن ولی میخوام بفهمن ک ناراحتم بااین دعوتشون انگار دلشون نیست بریم اجبارا ی تعارفی زدن

تویی زیباترینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه گفت بیاین بگو با خودم گفتم شاید امسال یلدا اونجا برنامه ای نیست چون  مادر چیزی نگفتن بهم 

هرکس به اندازه ضربه های که خورده  ‏تنهاییشو محکمتر بغل کرده❤️‍🩹🫰
اره اینم خوبه.حق دارم ناراحت شم ب نظرت؟

بستگی به خودتون داره اگه هر سال شب یلدا زنگ میزدن و دعوت میکردن حق دارین ولی اگه اختیاری میرفتین نه 

چون دیدیم کسایی که طبق هر سال خونه‌ی مادرشوهر میرن بدون دعوت 

هرکس به اندازه ضربه های که خورده  ‏تنهاییشو محکمتر بغل کرده❤️‍🩹🫰
بستگی به خودتون داره اگه هر سال شب یلدا زنگ میزدن و دعوت میکردن حق دارین ولی اگه اختیاری میرفتین نه& ...

نمیدونم شایدم من الکی ناراحت شدم...چون باردارم هستم الان دیگه تو ۵ماهم یه بار زنگ نزده حالنو بپرسه شایدکلا ازش ناراحتم.چون دسدم ارتباط تلفن بازیش خوبه به دختراش روز ۳بار زنگ میزنه الان یه چندماههی هست گوشیشو عوض کرده میگه شمارت نمیدونم کدومه.در صورتی ک دختراش روزی دوتاشون خونشونن میتونه ب اونابگه شمارمو برابگیرن.بهونه درمیاره

تویی زیباترینم