2777
2789

به سختی پدرم در اومد هنوز در مان نشدم 

ولی اب و سرکه خیلی خوبه حتما خودت ‌ و باهاش بشور 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ی روشی دارم میرم پدرسگ بد طور جواب داده عالیه 

بگو روش تووو من‌خوب نمیشم هر گار میکنمم

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔

عنبرالنسا دود بده...دامن بپوش مثل اسپند دود کن بگیر زیر دامنت...بعدش حموم نرو ...دسشویی هم رفتی با آب گرم بشور و با دستمال نخی حالت ضربه ای پاک کن خودتو..لباس زیر هم نپوش

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

روغن نارگیل اصلی پیدا کردم قرصای ژلوفن رو خالی کردم ریختم دور از اون روغنا ریختم تو قالبش گذاشتم فریز ببنده بعد از هر دستشویی دو تا یا سه تا تو خودم با دست تمیز یا اپلیکاتور واژینال میکنم یه نوار بهداشتی ام پام میکنم هرچی عفونت داشتم صرف دو روز کشید بیرون به چشمم دیدم چ اشغالایی تو واژنم بود حتی خون مونده تو رحم .. کاری ک این کرد هیچ پماد و قرص و هرچی ک تا الان استفاده کردم نکرد. امیدوارم کمکت کنه حتما جواب میده 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
آب و نمک چی؟؟ فعلا سرکه ندارم

اب و‌ نمک و‌ نمیدونم ولی سرکه خیلی خوب بود 

اشکال نداره فردا بخر استفاده کن 

روغن نارگیل اصلی پیدا کردم قرصای ژلوفن رو خالی کردم ریختم دور از اون روغنا ریختم تو قالبش گذاشتم فری ...

عزیزم. دوسبن هم خوب بخوری .  شما اگر غذای که طبع سرد با مصلحش بخوری و موقعه پریودی غذاهای با طبع سرد نخوری خوب خوب میشی. کاچی هم خوبه

عزیزم  نوره زرنیخ اعلا. بزن خوبه میشی. کامل عفونت از بین میبره اما باید حتما نوره اصل باش ...

از عطاری نوره گرفتم،، چجوری استفاده کنم،، برای موهای ضاعد گرفتم خوب صاف نمیکنه