2777
2789
عنوان

بچه ها تورو خدا بیاین سوال مهم دارم

170 بازدید | 26 پست

مردی ک زود انزالی داره چه طور ویژگی هایی داره ینی منظورم اینه علت اینکه دچار زود انزالی شده چیه و اینکه ی ذره هم ک راه میره سریع خسته و  بی حال در حد مرگ میشه ها علتش چیه من مخام اینو بشناسم ببینم چ مشکلی داره کمکم کنید

نمیدونم‌اینکه ضعف جسمی داره چقدر با زود انزالی در ارتباطه، چون مرد چهار شونه قوی هم‌میتونه زود انزالی داشته باشه، یکی از دلایل اش روانیه به خاطر  احساس که به رابطه جنسی دارن، ته دلشون کار زشتی مياد دوست دارن زود تمام بشه یا به خاطر خود ارضایی اينا را من شنیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید آزمایش بده تحت درمان باشه شاید قند داره یاافت فشار ......داره

علت اینکه ی مرد زود انزال میشه چیه حس میکنم ی چیزی هست داره ازم پنهان میکنه میخوام اونو کشف کنم

نمیدونم‌اینکه ضعف جسمی داره چقدر با زود انزالی در ارتباطه، چون مرد چهار شونه قوی هم‌میتونه زود انزال ...

میگه تا الان بخاطر این موضوع ترسیدم ازدواج کنم فک نکنم کار زشتی بدونه 

قبلا اينطور نبود؟؟

تازه باهاش آشنا شدم خودش گفت زود انزالی دارم ولی یهویی در حال رانندگی مثلا میگه وای وای پام گرفت ی کارایی میکنه از ی مرد ب دوره بعدم کاراش اسلو موشنه

به نظرم علتش مهم نیست الان شمابااین شرایط میخوایش یانه این مهم 

خب اول باید بشناسم ببینم مشکلی تو گذشتع نداشته ی بیماری مثلا روحی زمینه ساز این زود انزالی نشدع

تازه باهاش آشنا شدم خودش گفت زود انزالی دارم ولی یهویی در حال رانندگی مثلا میگه وای وای پام گرفت ی ک ...

ببخشید شما با این شرایط میخوایید با این مرد باشید؟ شما فکر کن زود انزالی اش جل نشه حالا دلیلش هر چی باشه، ازش بپرس برای مشکلش پزشک رفته؟

خب اول باید بشناسم ببینم مشکلی تو گذشتع نداشته ی بیماری مثلا روحی زمینه ساز این زود انزالی نشدع

خب شاید هم اعتیاد داشته تو گذشته یا خیلی چیزای دیگه همه رو نمیتونی بفهمی به نظرم برید مشاوره خود مشاوره میتونه زیرروی پسررودر بیاره یا اینکه تحقیق کنید