2777
2789

من امسال سال دوزادهم هستم و تا الان خانواده به من اجازه نمیدادن کلاس کنکور ثبت نام کنم

مدرسه ام هم دولتیه خیلییی سطح پایین درس میدن معلما

می‌خوام الان کلاس کنکور ثبت نام کنم

کلاس آنلاین

اگر استاد شیمی و فیزیکی که ازش واقعا نتیجه دیدن و براتون کلاساش فایده دار بوده بهم بگید

مرسی

کاربری دست سه نفره🙁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وقت شما بخیر،

پیشنهاد من به شما برای درس شیمی رضا بابایی هست،

و فیزیک هم مهدی یحیوی خوبه و هم محمد نوکنده هم مفهومی درس میده، اما یحیوی فضای کلاسش کنکوری تره و نوکنده فارغ از کنکور گاهی در مورد مسائل کاربرد های فیزیک تو زندگی و... صحبت میکنه

با توجه به تایم برا شیمی میتونین تا اسفند خودتون ادامه بدید و از اسفند دوره نیترو تاملند رو ثبت نام کنین، اما فیزیک رو از الان به نظرم با فیلم ها برین جلو خیلی بهتره، به دو مسئله کمیت و کیفیت توجه کنید، صرفا براتون مهم نباشه که مثلا باید کل فیزیک رو ببندم، هرچقدر میتونید فصول رو با کیفیت و نه با وسواس بلکه با کیفیت بخونین، مثلا سه فصل خوب بستن می‌تونه درصد ۳۳ رو برای شما به ارمغان بیاره که ده فصل رو نصفه نیمه بستن امکان داره براتون درصد زیر بیست بیاره