2777
2789

اوستا کار با کارگراش اومده بودن کار کنن در حین کار کردن یکی از کارگرا میفته از ارتفاع ۳متری

حالا رفته اتاق عمل دو دتا دستاش پین بزارن رو مچ فک کنم

بیمه هم وقتش تموم شده بود

ملکم ب اسم منه کارفرما منم

برن شکایت کنن دیه چقد میشه

همه چی فروختم زمین خریدیم الان اومده سقف طبقه اول بزنه اینطوری شده

منو ببرن زندان دیه ندارم بدم دخترم ۶سالم بدون من دق میکنه

هیچکس ندارم جز خدا😭😭😭😭😭

بچم ب من وابستس ای خدااا😭😭😭😭😭

توروقران برام دعا کنید منو یادتون نره خدا بهم کمک کنه دستامو بگیره بلندم کنه از این باتلاق

اون جون خوب بشه 

بچم بی مادر نشه

ی هفتس کارم شده گریه دلم برای بچم میسوزه

💚🕊🦋🌹🌻☘🍀🌿🌱🐠🐝💚

دیه اش خیلیه؟

چرا بی احتیاطی کردین

ما هروقت کار تو ارتفاع بود حتما بیمه رو پرداخت میکردیم مثلا یکماهه بیمه میکردیم 

خدا کمکت کنه انشالله

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به قرار دادی که تنظیم کردید داره 

بجای گریه با یه وکیل خوب مشورت کن و مشاوره بگیر

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

مگه الکیه همین الان ببرنت زندان، اون اول باید ازت شکایت کنه طول میکشه بعدم میگی ندارم و قسطی میدی

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
بستگی به قرار دادی که تنظیم کردید داره  بجای گریه با یه وکیل خوب مشورت کن و مشاوره بگیر

اصلا قرار دادنبستیم همینطوری صحبتی مبلغ تعیین کردیم

💚🕊🦋🌹🌻☘🍀🌿🌱🐠🐝💚
عجب شانسی باید بیمه میکردی  حالا ان شالله که به زندان نرسه دیه باید پرداخت بکنی  بهش

همه چی از بی پولیه

گفتم تا الان چیزی نشده نمیشه ۱ماه وقتش تمون شده بود

گفتم ۴تومنم ۴تومنه کمتر خرج کنم😭

💚🕊🦋🌹🌻☘🍀🌿🌱🐠🐝💚