بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بالای خونه مادرشوهرمم.همیشه میگم این قبر من بوده تو داشتی برام درست میکردی ومن خبر نداشتم بری اونجا دیگه راه فرار نداری باید هرروز مادرشوهر جاری رو ببینی جنگ اعصابه
هر روززززززززززز ما اینجا داریم تاپیک می بینیم که چون قانونی سندی به اسم شوهرشون نیست و رفتن هزینه کردن رو سقف خونه مادرشوهر خونه ساختن بعد از چند سال به مشکل خوردن حتی خواهر بردارهای شوهرت معتقدن که خونه بابامون هست و تو ارث باید تقسیم بشه حالا هر چی قسم و ایه بخورید که ما خرج ساختش کردیم!!!!!!!
آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
اصصصصلا ارزششو نداره.زندگیخودت و کیفیت رابطه تو بزار رو ی کفه ی ترازو و جنگ اعصاب و به هم خوردن رابطت با شوهرتو از دست دادن افسار زندگیتم بزار تو کفه ی دیگه.کدوم بارارزش تره؟
اوووو حالا اگ مادر شوهر تنها بود موردی نبود ولی خالش و کجا دلت میخوای بزاری .!!
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
ما تو عقد خونه خریدیم جدا. ولی خب تقریبا هر روز همو میبینیم
نه دیگه این خیلی فرق داره ،وقتی هر لحظه کنارشون باشی دیگه به نظرت اونقدرها خوب نمیان ......هر چی آدم ها نزدیک تر به هم باشن ،دلخوری هاشون از هم بیشتر میشه
مهربونه ، زیاد کاری نداره، و پسرشو خیلی دوست دارههه
بستگی داره مادرشوهر و خاله شوهر رفتارشون چطوریه چون کلا مامانا و خاله ها سرشون تو سر همدیگست حتی واسه منم که مجردم همینطوریه و حتی با خاله و مادر خودمم حاظر نیستم توی یه ساختمون زندگی کنم.تصمیم نهاییو خودت براساس رفتار اونا بگیر