2777
2789
عنوان

مادره دختره زنگ زد از من تحقیق کنه راجب نامزد قبلیم برای دخترش

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 99 پست

درک میکنم که نتونستی راستشو بگی،مثلا من اگه خودمو بذارم جای تو نمیتونم بگم چون میدونم اگه بفهمن یه جنگ خونی این وسط بپا میشه پای زندگی خودمم میاد وسط از بس فامیلامون بی فرهنگن!اما کاش لاقل میگفتی نمیدونم،یا میگفتی این چیزا با رفت و‌آمد و معاشرت دو‌نفر مشخص میشه اگه اینجور باسه دختر خودتون ‌متوجه میشه، یابزارین بیشتر با هم بگردن بیشتر با اخلاق هم اشنا بشن ،چه میدونم از این مدل جوابای سر بالا ،نه که قطعی و با اطمینان بگم نه اینجور نیست و اینا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسته شوهره من رفت خواستگاری فامیلمون یعنی خودمون معرف بودیم بعد زنگ زدن برا تحقیق شوهره منم همه حقیقتو گفت که گهگداری چیزی میکشه یا چیزای دیگه بعد کاشف به عمل اومد قبلا اوکی رو دادن تازه گفتن ما دلمون نبوده بهم برسن سنگ اندازی کردیم حالا ما معرف بودیم الان شوهرم با دوستش قطع ارتباطه

میگفتی اگه خوب بود که خودم ادامه میپادم😁

اگر خودشون شعور داشتن متوجه میشدن دیگه!!!

ولی ادمها باید بهم بخورن ممکنه هر دو خوب باشن یا هر دو بد باشن باید توی جایگاه درست قرار بگیرن

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

اشتباه کردی... 

باهاشون تماس بگیر و حقیقت رو بگو

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
ترسیدم بهم بزنن بگن ک من بد راهی دادم فقط آخرش گفتم هیشکی بی عیب نیس

درست ولی نباید تعریفذالکی  هم میکردی لااقل ی طوری ب دلشون مینداختی ک باید بیشتر تحقیق کنن

میخوامشا اما نمی‌خواد منو💔
ترسیدم بهم بزنن بگن ک من بد راهی دادم فقط آخرش گفتم هیشکی بی عیب نیس

باید واقعیت رو یه جوری که نه سیخ بسوزه نه کباب میگفتی 

مثلا میگفتی خب تو آشنایی متوجه میشید و اخلاق هم دستتون میاد

ولی خب اونام یه شبه عقد نمیکنند نامزد می‌مونن یه مدت دختره میفهمه اخلاقاش رو

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

اشتباه کردی 

چرا دروغ گفتی خب 

دختره بره بدبخت بشه خوبه ؟ 

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺