بچه ها نامزد قبلیم ک پسر عموم هست بهم زدیم الان چهارسال میگذره من ازدواج کردم دوتا بچه دارم اون تا الان ازدواج نکرده بود حالا نخاد ازدواج کنه مادر دختره زنگ من زده منو قسم میداد ک راستشو بگو چجوره من خیلی تعریف کردم از پسره بعد مادره گفت میگن شکاکه فلانه من گفتم نه اینطور نیس در صورتی ک واقعا شکاک و بد دله ولی ترسیدم راستشو بگم ب گوششون برسونن برام بد شه فقط آخرش گفتم هیشکی صقر تا صد کامل نیس همه عیب و نقص دارن وقتی همدیگه رو دوس دارن پس میتونن عیب همو بپوشونن
درک میکنم که نتونستی راستشو بگی،مثلا من اگه خودمو بذارم جای تو نمیتونم بگم چون میدونم اگه بفهمن یه جنگ خونی این وسط بپا میشه پای زندگی خودمم میاد وسط از بس فامیلامون بی فرهنگن!اما کاش لاقل میگفتی نمیدونم،یا میگفتی این چیزا با رفت وآمد و معاشرت دونفر مشخص میشه اگه اینجور باسه دختر خودتون متوجه میشه، یابزارین بیشتر با هم بگردن بیشتر با اخلاق هم اشنا بشن ،چه میدونم از این مدل جوابای سر بالا ،نه که قطعی و با اطمینان بگم نه اینجور نیست و اینا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوسته شوهره من رفت خواستگاری فامیلمون یعنی خودمون معرف بودیم بعد زنگ زدن برا تحقیق شوهره منم همه حقیقتو گفت که گهگداری چیزی میکشه یا چیزای دیگه بعد کاشف به عمل اومد قبلا اوکی رو دادن تازه گفتن ما دلمون نبوده بهم برسن سنگ اندازی کردیم حالا ما معرف بودیم الان شوهرم با دوستش قطع ارتباطه
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺