2777
2789

اقا روی ی پسری کراش بودم بعد شماره ازم گرفت ب بهانه ی کاریه ک بیاد خونه برامون انجام بده بعد گفت زنگ بزنی من میام رایگان انجام میدم البته واسه خواهرم

اینکه غریبه هست بعد من روم نمیشه زنگش بزنم مطمئنم نمیزنم چون غرورم اجازه نمی‌ده 

هم خوشتیپهه استایل عالی پولدار و شغل بسیار عالی داره ک آینده مادی تضمینه

خودش دوشنبه شب شمارمو گرفت پیام داد فقط در حد خوبی و ...دیگه امروز هیچ پیامی نداد

بنظرتون چ کنم ؟

بنظرتون هدفش چی بود؟یعنی منتظر من زنگ بزنم اگ من بخوام زنگ بزنم تقریبا باید ۳روز دیگه زنگ بزنم بیاد انجام بده اونم هر روز😄🥲ولی من غرورم اجازه نمیده 

از اون طرفم خیلی روش کراشم 

ا اون طرفم خیلی مغرورم

با خودم میگم اگ خودش دلش  بخواد پیام یا زنگ میزنه سراغ میگیره ب ی بهانه ک هم شده باهم ارتباط میگیره

بنظرت ممکنه روی من کراش باشه؟یا نه

شاید الکی گفته

ب سن خواهرم نمیخوره ک بگم چشش دنبال اونه 

البته هر دیقه ب خواهرم میگفت ی زن برام پیدا کن آجیم میگفت سراغ ندارم و منو میگفت میخواد درس بخونه🥲🤣اونم میگفت پس ولش کن

ولی من خوشم میومد ازش😑

آقا از دوشنبه ظهر دیگه چیزی نگف

پیشمون شده؟یا گرفتاره؟یا منتظر منه؟

اصلا چ کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب از ذهنم در نمیاد  چ راهکاری دارید؟ یعنی زیادم مهم نیست ولی بیخودی درگیر شدم

بشین پای درسات بهش  فکر نکن خودش میاد سمتت

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥