2777
2789

خانوما من تو 6 ماهم بچم قرار اول بهار بیستم ب دنیا بیاد بعد من ت ی شهر غریبم نمی‌خوام اصلا برم شهر خودمون اصلا چون خانوادم شوهرم حرصم میدن بعد می‌خوام بچمم همین جا ب د نیا بیارم بخاطر اخلاقشون چون اگ رفتیم حداقل شوهرم باید 30 میلیون برا اون خرج کنه منم حرص میدن آخرش بعد مامانم میخواد پیشم داداشام درس دارن میترسم ب اونا ضربه بخوره نمی‌دونم چکار کنم و دکتر اینجا خیلی بهتره تا شهر ما بنظر شما چکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولویت با اینکه بچه با دکتر خوب ایشالا به دنیا بیاد مرحله بعدی مراقبت اگر همسرت تو خونه کمک میکنه ...

طبیعی می‌خوام بیارم همسرم داره خوب میشه ولی اگ برم پیش اونا کاری باهاش میکنن ک اون بزنم حتی

طبیعی می‌خوام بیارم همسرم داره خوب میشه ولی اگ برم پیش اونا کاری باهاش میکنن ک اون بزنم حتی

بسلامتی ایشالا 

خب طبیعی زود سرپا میشی

از چند روز قبل حواست باشه کلی غذای مقوی برای خودت درست کن بذار فریزر که ایشالا فارغ شدی

غذات آماده باشه 

من سزارین کردم فقط شوهرم پیشم بود 

از پسش بر میای نگران نباش 

بسلامتی ایشالا  خب طبیعی زود سرپا میشی از چند روز قبل حواست باشه کلی غذای مقوی برای خودت درست ...

قرار بعد زایمان برم شهرمون البته چون رسمه دختر چند روز بره پیش مامانش

بسلامتی ایشالا  خب طبیعی زود سرپا میشی از چند روز قبل حواست باشه کلی غذای مقوی برای خودت درست ...

دلم خیلی شور میزنه ی همسایه دارم اونم خیلی خوبه گفت من مواظبتم باهات میام بیمارستان حتی 

دلم خیلی شور میزنه ی همسایه دارم اونم خیلی خوبه گفت من مواظبتم باهات میام بیمارستان حتی 

این استرس دوران حاملگی طبیعی عزیزم

به خدا توکل کن ایشالا بهترین ها برات رقم میزنه

بچه هم با قدم مبارکش براتون شادی و خیرو برکت میاره