2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه از کم شروع کرد کم‌کم رشد کرد. من سرمایم کجا بود آخه🥲

تمام بازار های مالی دارای فشار روانی و استرس زیادی هستند بسیار پر ریسک هستند و برای همه مناسب نیستند

اول باید تحلیل تکنیکال یاد بگیرید که بین ۶ ماه تا یه سال طول میکشه بعدش باید تمرین کنید و استراتژی خودتون رو بسازید و...

بهترین منبع آموزش هم یوتیوب هست

برای سود زیاد باید سرمایه زیادیم داشته باشید

حداقل سرمایه برای شروع ۱۰۰۰ دلار هست ولی بعضیا با ۵۰۰ دلارم شروع میکنند زیر این مبلغ نباید ورود کرد وگرنه باهاش میشه تمرین و شروع کرد نباید انتظار سود داشته باشید

انواع سبک تحلیل تکنیکال وجود داره باید ببینید با کدومش راحت هستید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

عزیزم من طلای آب شده کار میکنم سرمایه کمی میخواد دو میلیون و پونصد وجه تضمینی که می زاری میتونی به همون اندازه در روز سود کنی محدودیت نداره 

برا یاد گیری هم آموزش میدم بهت 

۲۰۰هزار تومان هزینه دوره نیاز به پول خرج کردن نیس اگه خواستی به این آیدی پیام بده 

Nafas4556