2777
2789
عنوان

معلمی که جواب نمیده🤔

594 بازدید | 20 پست

معلم پسرم تو شاد اصلا جواب نمیده 

مثلا هفته پیش پسرم نتونست امتحان علوم بده بعد اونم مجازی شد آقا ما خودمون رو کشتیم که خانم جان برای این امتحان ما چیکار کنیم دریغ از یه جواب  

حالا صبح تو شاد به مدیر مدرسه گفتم عدم پاسخگویی این خانم رو 

چیکار کنم به نظرتون؟

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ماهم نمیده فک میکنه از دماغ فیل افتاده نکبت

مثلا معلم برتر هستش

گاوه بخدا گاو

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 

تصور کنید هر پدر و مادری بخوان روزی یه پیام بدن

معلم تمام وقتش رو باید در حال جواب دادن پیام باشه

بنظرم نمیشه توقع داشت و معلم همچین وظیفه ای نداره ، اگر سوالی دارید حضوری تشریف ببرید یا با مدرسه تماس بگیرید

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
برای ماهم نمیده فک میکنه از دماغ فیل افتاده نکبت مثلا معلم برتر هستش گاوه بخدا گاو

چه مسخره چه لوس 

ایشون خیلی مذهبی ان فقط جواب دوتا از مامانا که مثل خودشونن رو میدن جواب بقیه رو نه انگار اصلا نمی‌بینه 

تازه پسرم شاگرد زرنگ کلاسه مثلا

فکر کنم قبلا هم تاپیک گذاشتید در این مورد که تو گروه بعد اسم بچه ها جان اضافه میکنه بجز پسر شما 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

تصور کنید هر پدر و مادری بخوان روزی یه پیام بدن معلم تمام وقتش رو باید در حال جواب دادن پیام باشه ...

مدرسه تعطیله گلم حالا یه سوال جواب دادن که مشکلی پیش نمیاره

مدرسه تعطیله گلم حالا یه سوال جواب دادن که مشکلی پیش نمیاره

معلم پسر من جواب میده بنده خدا ولی میدونم داره لطف میکنه

اگر شماره معاون رو‌ دارید از طریق ایشونم میشه پیگیری کرد

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
نه عزیزم    

اخه اون کاربر هم میگفت معلمه جواب کسایی ک مثل خودش هستن رو میده مذهب و اینا.. البته برداشت خودش بود ،، تاپیکاتون مثل هم بود گفتم شاید همون کاربرید 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !