2777
2789

26 سالمه و مجرد.... ناراحتم.... خاهرانه دعام کنید.... کی بشه بیام این تاپیک و بنویسم همه چیز معجزه وار اتفاق افتاد؟ 🕋

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…

خوندم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چهل بار سوره طه وچهل بار سوره یاسین رو بخون بختت باز میشه باوضو ومتوصل شدن ب خدا  وتین ذکرم زیاد بگو رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین 

برات از خدا بخت خوب وخوشبختی میخوام 

خوندم برات انشالله که حاجاتت برآورده به خیر بشن

من خیلی محتاج دعاهاتونم یه نگرانی دارم دعا کنید به خیر بگذره برای سلامتی مامانم لطفاً لطفاً دعا کنید

خدایا ؛ حال بد مارا به حال خوب خودت تغییر ده💝
خوندم برات انشالله که حاجاتت برآورده به خیر بشن من خیلی محتاج دعاهاتونم یه نگرانی دارم دعا کنید به ...

امضات شامل حالت💚💚💚

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…
امضات شامل حالت💚💚💚

تا ۴۰ روز روزی ۱۰۰ بار بسم الله الرحمن الرحسم بگو

۷۰ بار یافتاح

۱۲۵ بار یالطیف

بختت باز بشه

سوره مریمم بخون 

سر نماز منم دعا کن ک زودتر باامید ازدواج کنم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹