2777
2789
عنوان

دوست پسر سابقم‌ تهدیدم میکنه😐

1959 بازدید | 81 پست

انقد عصبیم که حد نداره 

من چندسال باهاش بودم بخاطر اینکه منو درک نمیکرد و اخلاقش باهاش بهم زدم 

الان اومده پیام داده بیا باهم باشیم گفتم نمیتونم و نمیخوامت گفت پیج همه ی فامیلا تو دارم یا میای تو رابطه یا میرم به تک تکشون پیام میدم عکسشونم‌ فرستاد چ غلطی کنم؟؟؟ با مشاوره صحبت کنم؟ 

نمیتونم برم شکایت کنم چون خانوادم نمیدونن 

طبیعت +💚👁️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از اعضای خانواده ات رو مطلع کن 😐👍 نمیشه فقط با مخفی کاری پیش بری دختر جان. یکی که اعتماد داری بهش تهش اینه سرزنش میشی..بهترین راه شکایت کردن هست 

اینا به کنار سعی کن تو هم پسر رو تهدید کنی. بگو تو بفرستی منم میفرستمت زندون شلاق بخوری:| البته از این ترسو ها باشه وگرنه گستاخ میشه

...

شکایت کنی بگی نمیخوام خانوادم بفهمن

نمی‌فهمن

ولی به نظرم گولش بزن

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

بنظرم با نزدیک ترین شخص خانواده درمیون بزارید و اقدام به شکایت کنید

من خواهرم چندین سال پیش همین اتفاق براش افتاد اما با تهدید به اینکع اگر به رابطه ادامه نده اسید میپاشه 

با مامور مامانم رفت دم در خونشون بردنش آگاهی 

از ترس خود پسره شمارشو عوض کرد

- اِنسانیت تنها دینیست که پِیروان چَندانی ندارد. 🤍🕊

رابطه تون تا کجا پیش رفت؟

رابطه جنسی اگر نداشتید اصلا مهم  نیست غلط بیجا کرده

اگر غیر این باشه باید بری پیش پلیس و تهدیدهارو نشون شون بدی و جلوی ضرر بیشتر رو بگیری اما هرگز هرگز تسلیمش نشی دوباره

وطن ای مادر غمدیده ام.......

خب پیام بده. چی میشه دیوار حاشا بلنده. عکس نود ک ازت نداره؟

خب من دیگه دوسش ندارم چرا تو یه رابطه الکی باشم 

کلی عکس دونفره ازم داره🤦🏻‍♀️

طبیعت +💚👁️

کافیه بفهمه ترسیدی ترسیدی بدتر میشه

منم تو این شرایط بودم پسره گف جواب ندی میام کوچتون باهات بحرفم،ی جوری شستمش گورشو گم کرد

بگو ب من چ ربطی داره پیام بدی یا ندی ،من کار اشتباهی نکردم مادرمم در جریانه ی مدت دوس بودم باهات دیددم معیارامو نداری تمومش کردم،غلط کردی جوری حرف میزنی انگار من دختر خرابم ،غلط کردی منو تهدید میکنی ،از ویامات شات گرفتم ببین چ بلایی سرت میارم ک دیگه منو تهدید نکنی و...