2777
2789

من یک خواستگار دارم الان مدتی هست با اجازه خانواده باهم بیرون میریم برای شناخت و مشاوره هم رفتیم ولی یه ترسی ته دلم دارم الان زمان عقد رو میخوایم اعلام کنیم خواستگارم میگه ۵ بهمن منم میگم نیمه شعبان تا بازم فرصت بگیرم. شما نطر خوصی ندارین کمکم کنید؟ ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه شناخت داری ازخودش وخانوادش و به دلت نشسته ازدواج کن کلا این ترسها برا همه هست اول زندگی چون تصمیم بزرگیه ولی توکل کن بخداانشالله که خیره

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

خیلی زود داری عقد میکنی 

ولی خب اکثر اقایون خودشونو بعد عقد نشون میدن 

که واقعا اخلاقشون خوبه یا نقش بازی می کردن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

روز جمعه بگیرین همه را دعوت کنید .بعد دیگه جشن عروسی لازم نیست ماه عسل برین رامسر اگه بچه رامسرین برین کیش

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

بنام خدا " بستگی داره توقعت از ازدواج چی باشه ،توانایی تحمل شرایط سخت رو داشته باشی، توانایی مواجه با مشکلات بدون حضور خانوادت رو داشته باشی، آرامش درونیت و بتونی حفظ کنی ،صلاحیت همسر بودن رو داشته باشی و خیلی چیزای دیگه همینطور برعکس شخص خواستگار توانایی و مسئولیت پذیریش بالا باشه نسبت به خانواده، بچه ننه نباشه، همیشه پشت و یاور همسرش باشه

اگه بخواید با سبک مغز و روحی قدیمی ازدواج کنید شک دارم تو دنیای حال و حاضر براحتی کنار بیاید 

باید جفتتون از لحاظ روحی و جسمی آمادگی شو داشته باشید.

- اِنسانیت تنها دینیست که پِیروان چَندانی ندارد. 🤍🕊

فقط امتحانش کن که 

۱_خسیس نباشه

۲_ بچه ننه و دهن بین نباشه

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

مک خواستگاری تا عقد یه هفته کشید  آره خدا رو شکر راضیم سختی هایی هم کشیدیم ب طلاق هم فک کردیم در حد فکر 

ولی همو دوست داریم خدا رو شکر

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات