2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سردی‌کرده‌من‌شبا‌پوشکش‌میکنم بچه‌هستن‌ اتفاق میوفته  نگران نباش

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

چند روز کل بدنش رو روغن سیاه دانه حسابی بزن و گرمش بگیر و بعد نیم الی یک ساعت ببرش حموم 

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
یا ترسیده تو خواب یا سردش میشه یا شب قبل ااز خواب کامل مثانه اش خالی نشده یا یه چیزی خورده که هنوز م ...

هم توالت میبرم قبل خواب همم پتو ميندازم دائم بالاش. آخه از چی ممکنه ترسیده باشه؟😭😭

سردی‌کرده‌من‌شبا‌پوشکش‌میکنم بچه‌هستن‌ اتفاق میوفته  نگران نباش

اخه تقریبا از شنبه شب شروع شده تا همین الان که باز خیس کرد پاشدم لباس عوض کردم براش کلی هم نبات و.. دادم