2777
2789
عنوان

جشن یلدایی

172 بازدید | 14 پست

یکی از دخترای فامیل ما ک۱۶ سالشه با ی پسره فرار کرده بودن حالا بعد کلی دنگوفنگ اینا نامزد کردن حالا قراره براش اولین جشنش ک یلداس یلدارو بیارن ولی کسی رغبت نمیکنه بره مراسم(بخاطر فرار کردنش تو فامیل ما خیلییی بد میدونن اصلا نداریم همچین چیزایی) خیلی براش ناراحتم ادم دلش میگیره حس میکنم تنهاس

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

الان کله اش داغه رفتن ونرفتن بقیه به چشمش نمیادیه روزمتوجه اشتباهش میشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسره چند سالشه

فک کنم ۲۶ ۲۷

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
عه فکر کردم ۲۰ ایناس خانواده دختره چی میگن؟ حیفه واقعا ازدواج سن پایین به نظرم 

راضی نبودن ک دیگه فرار کرده مجبور شدن بدن مادزش مریض شد از استرس 

من بودم می رفتم

اره حداقل پیش فکوفامیل شوهرش معذب نشه

چرا فرار کردن چرا خانواده ها نمی گذاشتند ازدواج کنند

پسره میخواستا اومده بودن دو سه بار پدرش نمیداد ،خانواده پسره نرمال نیستن پسره لاته

تقصیر خانواده ش بوده  خوب میذاشتن نامزد بشن تا اتیش شون بخوابه ابرو ریزی ام نشه  خدا خود ...

اره یجورایی همه هم قبول کردن پدرشم مقصره،هرچند دختره هم تقصیر داره

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز