2777
2789
آره ولی الان رو چه کنم ؟ تا میاد همه چیز خوب شه دوباره خراب میشه دیگه خسته شدم هیچ هدفی ندارم . من ...

درک میکنم که چقدر سخته ولی چرا میخوای تسلیم بشی خونه اجاره کن واسه خودت مستقل شو قرار نیست که به میل یکی دیگه زندگی کنیم ❤️❤️

if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درک میکنم که چقدر سخته ولی چرا میخوای تسلیم بشی خونه اجاره کن واسه خودت مستقل شو قرار نیست که به میل ...

پول ندارم 

خانوادم هم بهم اجازه نمیدن برم سر کار 

تمام امیدم اونی بود که دوسش داشتم که اونم اینجوری کرد 🤕💔

۱۵ تا تاپیک اول برای من نیستن
عه 💔 خب یه جوری بهش بگو دلیل نرفتنت رو بدونه شاید خودشم نره

اگه بدونه بحثش میشه با خانواده‌اش …نمیخوام باعث بهم خوردن رابطه اش با خانوادش بشم

اگه بگم اندازه خاک بارون خورده ، اندازه نوشابه بعد یه غذای چرب ،اندازه بوی بدن نوزاد،اندازه توت فرنگی ،اندازه تک تک تار مژه های خوشگلت ،اندازه تموم عروسک های دنیا،اندازه لازانیا،اندازه زنگ آخر روز های چهارشنبه ، اندازه تعطیلی ب خاطر برف دوست دارم دروغ گفتم چون من خیلی بیشتر اینا ت رو دوست دارم شاید ب اندازه ایی ک مستربین عروسکش و دوست داشت شاید ب اندازه عشق ی مادر ب فرزندش و شاید حتی بیشتر خودم شایدم اندازه تموم موج های دریا دوست دارم انقد دوست دارم ک نمیدونم خیلی و چجوری بنویسم ک دقیقا بفهمی خیلی یعنی چقد شیک و ایس لاته ک هیچی کنارت حتی چایی نبات تو استکان کمر باریک هم میچسبه،پیتزا و همبر ک هیچ کنارت حتی فلافل کثیف کنار خیابون هم میچسبه،ویلای کردان و دماوند ک هیچی کنارت حتی زندگی ت شلوغی و دود و دم تهران هم میچسبه خلاصه بگم مهم نیست کجا باشم ت چ شرایطی باشم حالم چطور باشه ت ک باشی از همه آدمای دنیا بی نیازم،خدایا شکرت وسط دردام درمون فرستادی درمون ک هیچی معجزه(: خدایا شکرت ب خاطر وجود سهیل ت زندگیم🩷
پول ندارم  خانوادم هم بهم اجازه نمیدن برم سر کار  تمام امیدم اونی بود که دوسش داشتم که ا ...

عزیزم 💔 ایشالا درست میشه منم پول هامو جمع کردم آنلاین شاپ بزنم خانواده منم نمیرارن بیرون کار کنم با رفیق هم مخالفن 💔💔

عزیزم 💔 ایشالا درست میشه منم پول هامو جمع کردم آنلاین شاپ بزنم خانواده منم نمیرارن بیرون کار کنم با ...

امیدوارم موفق باشی 

من که کلا خانوادم با وجودم مخالفن . منتظرن ازدواج کنم که دیگه منو نبینن .

چند شب پیش بابام به مامانبزرگم گفت اگه منو میخواد برداره برا خودش به شرطی که هر موقع خواستن همو ببینن منو نیارن که منو نبینن 💔

امیدوارم موفق باشی  من که کلا خانوادم با وجودم مخالفن . منتظرن ازدواج کنم که دیگه منو نبینن . ...

مرسی قشنگم 🥰

قربونت برم چقد سنگدلن واقعا امیدوارم زودتر نجات پیدا کنی  💔

خیلی مهربونی امیدوارم لیاقتت رو داشته باشه❤️

دورت بگردم مرسی لطف داری🥲🩷

اگه بگم اندازه خاک بارون خورده ، اندازه نوشابه بعد یه غذای چرب ،اندازه بوی بدن نوزاد،اندازه توت فرنگی ،اندازه تک تک تار مژه های خوشگلت ،اندازه تموم عروسک های دنیا،اندازه لازانیا،اندازه زنگ آخر روز های چهارشنبه ، اندازه تعطیلی ب خاطر برف دوست دارم دروغ گفتم چون من خیلی بیشتر اینا ت رو دوست دارم شاید ب اندازه ایی ک مستربین عروسکش و دوست داشت شاید ب اندازه عشق ی مادر ب فرزندش و شاید حتی بیشتر خودم شایدم اندازه تموم موج های دریا دوست دارم انقد دوست دارم ک نمیدونم خیلی و چجوری بنویسم ک دقیقا بفهمی خیلی یعنی چقد شیک و ایس لاته ک هیچی کنارت حتی چایی نبات تو استکان کمر باریک هم میچسبه،پیتزا و همبر ک هیچ کنارت حتی فلافل کثیف کنار خیابون هم میچسبه،ویلای کردان و دماوند ک هیچی کنارت حتی زندگی ت شلوغی و دود و دم تهران هم میچسبه خلاصه بگم مهم نیست کجا باشم ت چ شرایطی باشم حالم چطور باشه ت ک باشی از همه آدمای دنیا بی نیازم،خدایا شکرت وسط دردام درمون فرستادی درمون ک هیچی معجزه(: خدایا شکرت ب خاطر وجود سهیل ت زندگیم🩷
مرسی قشنگم 🥰 قربونت برم چقد سنگدلن واقعا امیدوارم زودتر نجات پیدا کنی  💔

مرسی عزیزم فدات شم 

میخواستم با اونی که دوسش دارم ازدواج کنم که هم خودم راحت باشم هم اونا ولی چه کنم ؟ نشد دیگه :)

مرسی عزیزم فدات شم  میخواستم با اونی که دوسش دارم ازدواج کنم که هم خودم راحت باشم هم اونا ولی ...

لیاقتت رو نداشته ایشالا بهتر از اون میاد تو زندگیت 🙂❤️