2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهاشو از ته زدن چرا دیگه مویی نیست که سپش بهش بچسبه خوب شد

ان شاءالله ک درمان شه

ولی من موارد مشابه دیدم مو ک رشد کنه باز همون میشه.

باید قطره کیمیا میخریدین ، فقط اون جوابه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

موهاشو از ته بزن خواهرم موهاشو با تیغ زدن خوب خوب شد

برای خواهرتم رشکها چسبیده بودن واسه دخترم رشکها مثل کنه هستن درست نمیشن آخه دخترم ۵ سالشه کچل به دنیا اومد بعد ۲ سالگی کم کم موهاش دراومد بلند شده بود

چرا کچل کنن اخه!

من دخترم رو کچل نکردم موهاش تا روی باسنشه شپش هم گرفت و به راحتی با قطره معجزه درمان شد

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
اسم قطرش چی بود ببخشید برای دخترتونم رشک ها نمیرفتن؟

قطره معجزه عزیزم

من از عطاری گرفتم قم هستم

والا من هشت ماه درگیر بودم چون به هیچ عنوان نمیخواستم موهای دخترم رو کوتاه کنم روزی بیست سی بار موهاش رو میگشتیم طفلک پنج سالش بود خیلی ادیت میشد ولی از ترس کوتاهی موهاش صداش درنمیومد.آخرش رفتم قطره رو خریدم و در کمال ناباوری با یک بار استفاده و بدون هیچ زحمتی ناپدید شدن.سرکه و اسفند و ....اتو و سشوار و همه ی چیزهای طبیعی رو امتحان کردم جواب نگرفتم.ولی خدارو شکر قطره جواب داد.

توی نت بزن عطاری آزادی قم شمارش رو پیدا کن زنگ بزن فکر کنم پست کنن براتون.اگر پست نکرد برام پیام بزار تونستم میخرم پست میکنم 

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
من الان ۶ ماهه درگیرم موهای خودم زود خوب شدن برای دخترم شپشها با مصیبت درمان کردم رشک نمیرن باز بعضی ...

قطره کیمیا عالیه من هم همین مشکل رو برای دخترم داشتم دیگه گریه میکردیم هر دو تا اینکه تحقیق کردم و قطره کیمیا رو خریدم هم خود حشره هم رشک هاش رو پوچ میکنه تا ۶ ماه هم اگر شپش تو سرش بیوفته نمیتونه زندگی و تخم ریزی کنه