2777
2789

خوابم نمی‌برد رفتم دیدم از وسطاش .نصفه کمترشو دیدم واقعا افتضاح بود .کارگردان هدفش چی بوده واقعا 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا از اسمش معلومه چرته

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

اووووووو

تازه کارگردان شاکی بود چرا شاهکار هنریش این همه سال توقیف شده

من ک کنجکاو بودم ببینم این فیلم چی داره ک این همه سال پخش نکردن ک....

لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...

وای وای چقد عشوه شتری های اون دختره کوچیک تره رو مخ بود و خنده هاش. چقد مبتذل و لوسسس بودن 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

اصلا معلوم نبود چیه یه خونه تیمی ک هی بااینو اونن سر و تهم نداشت

ی لحظه از زن بودنم خجالت کشیدم واقعا حالم بهم خورد 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

به معنای واقعی کلمه افتضاح بود 😶

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
اووووووو تازه کارگردان شاکی بود چرا شاهکار هنریش این همه سال توقیف شده من ک کنجکاو بودم ببینم این ...

یعنی خااااک....فیلمنامه بی محتوا 

سکانس در ب داغون .

خدارو شکر مهناز افشار رفت از عشوه هاش تو فیلما بدم میومد رو مخ بود 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

وای وای چقد عشوه شتری های اون دختره کوچیک تره رو مخ بود و خنده هاش. چقد مبتذل و لوسسس بودن 

م موندم طناز طباطبایی چطور همچین نقشی رو قبول کرده 

م موندم طناز طباطبایی چطور همچین نقشی رو قبول کرده 

فقط رقصیدنش تو ماشین 🤮😒

ب خاطر پول قبول میکنن

خدارو شکر مهناز افشار رفت از عشوه هاش تو فیلما بدم میومد رو مخ بود 

یه سال تو یه برنامه دعوتش کرده بودن تو تلویزیون می‌گفت کی گفته من شبیه فلانی ام .من خودمم 😐😐😐بعد خودش رفته بود کنسرت گوگوش

فقط رقصیدنش تو ماشین 🤮😒 ب خاطر پول قبول میکنن

ایی.😁

یه سال تو یه برنامه دعوتش کرده بودن تو تلویزیون می‌گفت کی گفته من شبیه فلانی ام .من خودمم 😐😐😐بعد ...

والا خودش از خداشه شبیه گوگوش باشه. بعدم گوگوش جوونیاش خوشکل تر بوده که . ظریف تر بوده