2777
2789
عنوان

بالاخره شوهرم با زبون خودش خیانت خودشو اعتراف کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 26 پست
نگاه کنید این اعتقاد داره چون من فیلم ببینم تحریک شم و خود.ار کنم یعنی خیانت کردم بهش ولی خودس مخفی ...

نه نیست فیلم دیدن خودارضایی هست ن خیانت 

یکم باسیاست برخوردکن

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس پجور حرف بزنم چیکار کنم دوست دارم از دهنش حرف بکشم بدونم چرا فیلم میبینه

خب دیده که دیده چرا بهم اینقدر گیر میدید 

توم ببین اما بهش نگو 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
پس پجور حرف بزنم چیکار کنم دوست دارم از دهنش حرف بکشم بدونم چرا فیلم میبینه

چون ازمجردیش میدیده دیگ ترک کردنش براش سخته

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
نه نیست فیلم دیدن خودارضایی هست ن خیانت  یکم باسیاست برخوردکن

خودش گف ی نوع خیانته با دیدن کس دگ تحر.یک شدن و خالی شدن

خودش که ماهانه این چیزارو میبینه سرع چی میبینه،اگه ی نوع خیانت میدونه چطور خودش میره میبینه

تروخدا عادی نکنید این قضیرو ینی جی همه مردا میبین!؟

واقعیته بیشترالان می ببین 

ی سرچ بکن 

نگاه کنید این اعتقاد داره چون من فیلم ببینم تحریک شم و خود.ار کنم یعنی خیانت کردم بهش ولی خودس مخفی ...

چه لزومی داره همسرت بدونه شما اینکارو میکنی 

بعدشم همدیگرو محکوم میکنید تو کاری که جفتتون انجام میدید 

ولی خب نمیشه انکار کرد واقعیت اینه که برای زن هر اشتباه و گناهی در حوزه مسائل جنسی دو برابر حساب میشه 

خودش گف ی نوع خیانته با دیدن کس دگ تحر.یک شدن و خالی شدن خودش که ماهانه این چیزارو میبینه سرع چی می ...

اینقدربهش گیردادی ک اینوگفت

اخه چرا میبینن چرا؟زنا دیگه براشوم جذابیت داره؟

نمیتونم بگم ک اینجا 

ی سرچ بکن خودت میفهمی چرا