2777
2789

لطفا پیامی ندید که باعث تعلیقم شه

منظورم خراب کردن جو نی نی سایت نیس من عاشق نی نی سایتم منتها اینجا خانم متاهل زیاده بهتر راهنماییم میکنن مدیران نی نی سایت لطفا اگه تاپیکم کوچیکترین موردی داشت فقط تاپیکمو پاک کنید تعلیقم نکنید خب

عزیزان مشکل اینه من موقعی که مجرد بودم از سر نیاز رو اوردا بودم ب فیلم دیدن ولی از موقعی که متاهل شدم شاید ماهی یبار شایدم نه که ب خودشم میگم موقهی که میبینم دیگه علاقه ای ندارمب این فیلما خب!

یروز گوشی شوهرمو چک میکردم دیدم آقا ماهی پنج بار فیلم سرچ میکنه برخلاف گفته های مذهبیش و نصیحت هاش

خلاصه این رازو خیلی وقته نگه داشتم تا سر وقت بکوبم تو صورتش حالا شاید بپرسید چرا نوشتی شوهرت خیانت کردا؟بزارید اسکرین شات بفرستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم دیدن یجورخودارضایی ایه نه خیانت

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

نگاه کنید این اعتقاد داره چون من فیلم ببینم تحریک شم و خود.ار کنم یعنی خیانت کردم بهش

ولی خودس مخفیانه ماهی پنج بار فیلم میبینه خیانت نیس؟

البتا خبر نداره من میدونم که اینطور زر زرمیکنه

همه مردا می بین چون تومجردی اش زیاددیده الان ترک کردنش براش سخته 

بعدم اینجوری باهاش حرف نزن یکم سیاست داشته باش

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
همه مردا می بین چون تومجردی اش زیاددیده الان ترک کردنش براش سخته  بعدم اینجوری باهاش حرف نزن ی ...

پس پجور حرف بزنم چیکار کنم دوست دارم از دهنش حرف بکشم بدونم چرا فیلم میبینه