2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهات روازلحاظ بلندی به اندازه ای باشه که راحت بتونی 7تا۱۰روز تو سرشور...بشوری

غذاهایی که مقوی ن بخور نه چربو چیلی وکم کالری وبدون مواد مغذی.هرچقدر تغذیه ت خوب باشه تو خوب بودن حالت بعد عمل ودوره نقاهت کمک میکنه.

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹

ویتامین سی مصرف نکن.قرصایی که خون رو رقیقتر میکنن نخورتاخونریزی زیاد نباشه.

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹

لیزر برو مال بدن که راحت باشی من اینو کردم واجب بود برام🤣🤣🤣🤣

برنامه ریز درسی ، ساعتی و مبحثی به صورت هفته ای یک بار‌.      با قیمت مد نظر خودتان در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی
تا دلت میخواد انگشت تو دماغت کن چون برای یه مدت طولانی دیگه نمیتونی 😂😂😂

🤣🤣🤣👍🏻

امیدوارم نی نی ها                                                       سلامت روح و روان                                                               و جسم و قلب داشته باشن👼🏼

موهای بینیت رو حتما یادت باشه بزنی

باید از شب قبلش چیزی نخوری اگر بخوری بعد عمل بالا میاری فرم بینیت بهم میریزه

حتما یه حموم عالی برو چون تا یه هفته نمیتونی خوب حموم کنی 

لباس های دکمه دارتو اماده کن 

چیزی که از دکتر میخوایی رو یه برگه بنویس قبل عمل بهش بده

سلام ، جهت اطلاع از قبل و بعد عمل زیبایی بینی ،  بهترین و بدترین  دکترای  شهر اهواز  و شهرای دیگه ، در گروه تلگرام به این لینک مراجعه کنید @zibaeiahvaz 

( توجه داشته باشید که گروه برای تبلیغ پزشکان،یا هرگونه تبلیغات پزشکی نمیباشد )