2777
2789

جمع نبندید

. . .بعد‌ما‌بآرون‌میباره‌عطر‌آزادی‌‌                                  پرمیشه‌این‌خونه‌از‌رقص‌وگل‌وشادی                              ♀️)         (🐣🐾🌱؛'       'دیگه‌هیچ‌خاکستری‌از‌جنس‌ادم‌نیست'

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چونکه تو دلت ترکیدن میخواد  سیم کارت داری؟

عاشقتم 🤣🤣💚

. . .بعد‌ما‌بآرون‌میباره‌عطر‌آزادی‌‌                                  پرمیشه‌این‌خونه‌از‌رقص‌وگل‌وشادی                              ♀️)         (🐣🐾🌱؛'       'دیگه‌هیچ‌خاکستری‌از‌جنس‌ادم‌نیست'

همه مث هم نیستن

من دهه هشتادیم‌ و از ازدواج تو سن ۱۹ سالگی بشدت بیزارم

دنبال ازدواجم نیستم فعلا

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

الان میگی دهه 80 حساب نمیشم؟ 😐

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

پر رو شدن 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

به خودشون مربوطه و جمع نبند لطفا 

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

من یک عدد از این نمونه هام اخه دوست دارم زود به عشقم برسم 🥺

برنامه ریز درسی ، ساعتی و مبحثی به صورت هفته ای یک بار‌.      با قیمت مد نظر خودتان در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی