2777
2789
عنوان

شما هایی که کم خونی دارین ☆♡ موهاتون هم میریزه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 42 پست
واقعا؟ پس چرا میگن از کم خونی هم میشه که بریزه؟؟ من باید دلمو به دریا بزنم برم از سرم نمونه بگیر ...

انشالله ک مشکل خاصی نداری نگران نباش.من سردرد وسرگیجه و گزگز انگشتام هست ک دکتر گفت از کم خونیه.شما بهتره اول برین یه دکتر پوست یا زیبایی.اون موهاتون رو بررسی می‌کنه شاید به محصول مراقبتی ماسک یا شامپو نیاز داشتین

مواظب حرف هاتون باشین!!!!😐حرف هاتون تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره.....🤦‍♀️🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا که برای شما هم درست میشه اگه بتونید یه ازمایش خون بدی خیلی خوب میشه بعد طبقش مکمل مصرف کنید

حتما باید یه چکاب کامل انجام بدم  این طوری نمیشه  

دنیا به زیبایی اخلاق است پس خوب باش❤❤
خدا خیرت بده داشتم سکته میکردم ی کم خیالم راحت شد🌷

بخواب عزیزم چیزی نیس💚

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

منم مشکل شما رو دارم موهام شدید ریزش داره رفتم دکتر کلی دارو و شامپو داده مصرف میکنم ولی هنوز تاثیر ...

موهاتون چرب هم هستش؟

من وقتی دستمو میندازم تو موهام  یعنی چند تایی مو میاد دستم .اون موهایی که تازه رشد کردن هم میریزن

انشالله ک مشکل خاصی نداری نگران نباش.من سردرد وسرگیجه و گزگز انگشتام هست ک دکتر گفت از کم خونیه.شما ...

رفتم هیچی نشد قرص فلو کلوژن برام نوشت  خوردم تاثیر آنچنانی نداشت .باید یه چکاب کامل بشم 

چیه؟😐

اشتباه خوندم! یه (ر) اضاف دیدم!🙏🏻🌹🌹

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
موهاتون چرب هم هستش؟  من وقتی دستمو میندازم تو موهام  یعنی چند تایی مو میاد دستم .اون موه ...

ن موهام چرب نیست برعکس خیلی خشک و زبر شده اخیرا

وای خیلی بده موهای من دیگه دسته دسته شده ریزشش