2777
2789
عنوان

شما هایی که کم خونی دارین ☆♡ موهاتون هم میریزه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 42 پست
آره روزی یه دونه میخورم یه ساعت بعد صبحونه بخور

باشه عزیزم ممنون لطف کردین .💗 شما هم خون ریزیتون موقع پریود زیاده ؟ برایه من فکر میکنم یه فاجعه است  روز اول یعنی نیم لیتر خون ریزی دارم .موندم من چطور زندم😔

دنیا به زیبایی اخلاق است پس خوب باش❤❤
باشه عزیزم ممنون لطف کردین .💗 شما هم خون ریزیتون موقع پریود زیاده ؟ برایه من فکر میکنم یه فاجعه است ...

نه زیاد نیس ولی من مدام دست و پاهام خواب میره آزمایش که دادم دیدم کمخونم این قرصه که میخورم دیگه خیلی کم دست وپاهام خواب میره ریزشمم کمتر شده البته من یه بخشی از ریزشم هورمونیه چون مو زائدم دارم ولی خب نسبت به قبلا کمتر شده

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من کم خونی شدید دارم.یعنی مینورم.ولی خدارو شکر ریزش مو ندارم.شاید مشکل دیگه ای داشته باشی

مواظب حرف هاتون باشین!!!!😐حرف هاتون تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره.....🤦‍♀️🥀

فروردین؟!!!!!!😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
عزیزم شاید از کم خونی نباشه امپول مولتی ویتامین هفته ای دوبار بزن و کپسول هیرویت روزی یه دونه بعد از ...

یعنی خسته شدم دوست عزیز 

موندم از چیه آخه این همه میریزه از یک ماه بعد این که کرونا گرفتم شروع کرد به شدت ریختن  چند مدل قرص خوردم ولی بهتر نشد  میگم شاید دیگه خیلی کم خون شدم  از اون باشه😔

فروردین؟!!!!!!😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

چیه؟😐

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

عزیزم من کم خونی شدید دارم.یعنی مینورم.ولی خدارو شکر ریزش مو ندارم.شاید مشکل دیگه ای داشته باشی

واقعا؟ پس چرا میگن از کم خونی هم میشه که بریزه؟؟

من باید دلمو به دریا بزنم برم از سرم نمونه بگیرن تا بفهمم چشه

بارون جون شیراز زلزله شد؟ یا من توهم زدم خوابن نمی‌بره از ترس🥲

الان؟ نه چیزی حس نکردم🤔

وای بخدا کم مونده دیوونه بشم از دست این زلزله کوفتی لعنت بهش😭

نه بابا زلزله نبود که بگیر بخواب