2777
2789
عنوان

ازدواج مادرشوهر

357 بازدید | 10 پست

حالم از مادرشوهرم و امسال این ادما بهم میخورههههه

واقعا شوکه شدم

امشب مادرشوهرم زنگ زد به شوهرم گفت جریان ازدواجشو...

صیغه یک مرد زن و بچه دار پولدار شده

زن و بچه بیچاره مرده هم راضی نیستن..خدا نگذره از مادرشوهرم میگه من با کسی مشکل ندارم اونا با من مشکل

دارن اونا برا خودشون یکاری بکنن یعنی اخر پروییه

شوهرم کلا تو عقایدش خیلی با صیغه گارد داره همیشه میگه فقط زنای خراب صیغه مرد زن دار میشن و مردای اینجوری حیوونن و....

حالا امشب به مادرش گفت من دیگه مادر ندارم فکر میکنم مادرم مرده

الانم کلا خیره شده یک گوشه

کاربر قدیمی تعلیقی🤕....ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی...آن روز همایون که به عالم قفسی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😣😣 چه موقعیت بدی دلم براتون سوخت ایشالا سرش بخوره به سنگ بیخیالش بشه 😕😕

شوهرم چشماش کاسه خون شده

دلم به حال زن و بچه مرده میسوزه

کاربر قدیمی تعلیقی🤕....ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی...آن روز همایون که به عالم قفسی نیست
نه واقعا نگران حال شوهرمم خدا لعنت کنه مادرشوهرمو

مگه چند سالشه؟پیرزن باز رفته صیغه شده این مثل مادر شوهر خواهرمه خودشو برا پسرای جوان آرایش می‌کنه حتی دامادمون یبار مچ مادرشو با یه پسره گرفته آدم شوکه میشه اینا پیر میشن نیاز جنسیشون بالا میره

مگه چند سالشه؟پیرزن باز رفته صیغه شده این مثل مادر شوهر خواهرمه خودشو برا پسرای جوان آرایش می‌کنه حت ...

45سالشه خبرش

اون مرده هم دوتا داماد داره

مادرشوهر احمق من در به در دنبال ی مرده هس ک صیغه اش کنه دنبال مرداست ما باهاش قطع رابطه ایم

خاک تو سر اینجور زنای انگل

شوهرم گفت اگه بفهمم یکبار دیگه بهش زنگ بزنی با توام حرف نمیزنم