2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کفر نگو دختر این ذهنیات و کلماتت خودته که ضامنه خوشبختی بدبختیت میشه خدا با هیچکس دشمنی نداره به خدا ...

چی منتظرمه؟ 

وقتی بیماری از بچگی دارم که حتی نمیتونم تشخیص بگیرم؟ دکترها نمیفهمند چیه؟ 

فامیل ها فکر میکنند دارم دروغ میگم. هیچیم نیست و لجبازی میکنم. درحالی که این طور نیست. 

حتی بابام درکم نمیکنه. 

وقتی همه من رو قوی تر از چیزی که هستم میدونند. وقتی میگم نمیتونم باور نمیکنند. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

چی منتظرمه؟  وقتی بیماری از بچگی دارم که حتی نمیتونم تشخیص بگیرم؟ دکترها نمیفهمند چیه؟  ...

هر چیزی یه راه حل و درمانی داره بیماریت اگه روحیه یا جسمی فرق نداره بهت توصیه میکنم نماز شب بخونی چوندمن خودم بیماری داشتم که با چهل شب نماز شب خوندن شفا گرفتم سخت هم نگیر شده یه رکعت قبل اذان صبح به نیت نماز شب بخوون و حاجتتو بخواه و باقیشو بسپار بخدا اینم امتحان کن شاید این راهکارت باشه دوست عزیزم ❤

هر چیزی یه راه حل و درمانی داره بیماریت اگه روحیه یا جسمی فرق نداره بهت توصیه میکنم نماز شب بخونی چو ...

بیشتر از این عذاب میکشم که همه من رو قوی تر از اون چه که هستم میدونند. نمیفهمند توان من کمتر از اونی هست که فکر میکنند. 

خدا چرا این قدر من رو تو ذهن دیگران قوی تر از اون چه که هستم نشون داده؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

دارم رو خودم کار میکنم افکار منفی رو دور میکنم سعی میکنم صبحا رو با آهنگ شاد و آرامش بخش و شکر برای چیزایی ک دارم شروع کنم 

همه ی اینا رو هم میذارم پای نگاه خدا ک بهم امید و قوت میوه ک خودمو زندگیمو جمع کنم

من خیلی وقته سرخورده وناامیدم دریغ از یه نشونه، کاش واسه منم بشه

باید خودتو تکون بدی هیچ وقت تسلیم زندگی نشو 

من همش دارم میگم قراره من زندگیمو بسازم ن زندگیم منو از پا در بیاره 

هرچی سختی هم پیش بیاد من قوی تر از اون سختی هستم پوستم کلفته از پسش برمیام 

من اون زندگی ک لیاقتشو دارم برای خودم میسازم

باور کن ک تکرار این چیزا خیلی تاثیر داره بلند بلند با خودت تکرار کن 

ی جوری ک اگه ی روز این چیزا رو نگی فک کنی ی چیزی کمه 

نگو شعاره  ب همون خدا ک روحیه و این کارا خیلی تاثیر داره تو تصمیمات و مسیر زندگیت

بعضیاهستن با وجود گناهای بزرگ باز خداجواب دعاشونو میده من فقط ازش یه نشونه میخوام که بفهمم تنهام نذاشته