2777
2789
عنوان

میشه کسایی که دوست پسر دارین یه دقیقه بیاین 🥺🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 43410 بازدید | 46 پست
به خدا حالم انقدر بد که حد نداره خسته شدم از زندگی دیگه واقعا 

بهش گفتی ک خط قرمزت؟؟ چی گفت؟

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر نوع رابطه ای که باعث بشه زیپ شلوار باز باشه یا اگه زیپ نداشت شلوار پایین کشیده بشه درست نیست هیچ ماده تبصره ای هم قابل قبول نیست .خواهشا اندکی تامل.میاید یه گندی میزنین بعد میشینین دو ساعت التماس و گریه که ای کاش نمیکردپ از الان دارم میگم نکن 

الان ما بگیم کات کن حرف گوش میکنی؟اونکه از خواستش کوتاه نمیاد توام سنت کمه حتی ازدواجم برات زوده‌‌ ب ...

دلم میخواد به جای کات مشکلمونو باهم حل کنیم ولی هیچ ایده ای ندارم برای حل مشکل 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
۱۸

واقعا چرا اینقدر زودمیزارین دستمالیتون کنن😒😒😒

تو اینقدر ارزشت بالاس ک حق نداره تا وقتی که خودشو برات به آب و آتیش نکشیده حتی یه انگشتش به دستت بخوره

این حرف من نیستا چارلی چاپلین اینو ب دخترش میگه 

حداقل اسلام و قبول ندارین

ببینین تفکرِ انسانیِ غرب چی میگه...

خواهرم لایک نکن🤕😐❤

عزیزم نمیدونم چندوقته باهاشی ولی اولا اینکه سنت کمه الان یکی بهت بگه عزیز واقعا فکر میکنی دوستت داره مخصوصا با سابقه افسردگیت پس زیاد مطمئن نباش دوستت داره

دوم پسره واقعا دوستت داشته باشه فعلا ازاین حرفا نمیزنه سعی میکنه روحتو بشناسه قلبتو اول لمس کن بعد مثلا پنج شش ماه تازه میره سراغ بغل کردن و نهایت لب و موچ دیگه نه ازاین بیشتر

ولی اونی که ازت تو دوستی اورال میخواد یاهمون رابطه دهانی اصلا بهش اعتمادی نیست یعنی براش انجام بدی خودتو کوچیک کردی امکان مشکلات عفونی  و زخم های گلویی هم هست تازه 

این یه مورد رو لااقل نگه دار برای شوهر خودت

حالا خود دانی

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

عزیزرابطه ی دهانی کاملارابطه ی جنسی محسوب میشه

میتونین درگوگل راجبش بخونین(ممکنه انواع واقسام میکروبهاوبیماری ها....)منتقل کنه

سنتون برای رابطه خیلی کم هست

قدرخودت روبدون 

امیدوارم به خودشناسی برسی واگرم قراره روزی باکسی باشی آدم امن ومطمئنی باشه

موفق باشی

بچه ها چه خواسته هاشون رفته بالا.تو کدوم کشوری بزرگ شده این بچه .من شوهرم با ۳۷ سال سن بعد دوازده سال زندگی مشترک همچین درخواست هایی نمی کنه .واقعا که.یه جوری میگه رابطه دهانی انگار گفته آدامس بجو.وقتی در آورد دیگه معلوم نیست بعدش چی میشه الان خودش میگه دهان اما بجز دهان مطمئنی جای دیگه نمی ره.شرمنده که راحت گفتم اما فکر کنم باید اینطور می گفتم تا یکم به خودت بیای

بهش گفتی ک خط قرمزت؟؟ چی گفت؟

گفتم گفت فقط یه بار گفتم من نمیخوام حتی یه بارم انجامش بدم گفت پس یعنی دوسم نداری من بخاطر عشق هرکاری کردم نوبت توعه

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
دلم میخواد به جای کات مشکلمونو باهم حل کنیم ولی هیچ ایده ای ندارم برای حل مشکل 

برو‌پیش تراپیست خیلی از دخترا عقده کم بینی داریم  اکثرا همینیم خودمم جزوش اونقدر خودمونو پایین میبینیم که تایکی بهمون یکم محبت کرد دیگه فکر میکنیم خداست

رک‌گفتم بهت برو پیش تراپیست بخدا حیفه  جسم‌و‌روح پاکته که تواین سن بخوای به رابطه فکر کنی

♥️♥️

عزیزم نمیدونم چندوقته باهاشی ولی اولا اینکه سنت کمه الان یکی بهت بگه عزیز واقعا فکر میکنی دوستت داره ...

تهش معلومه استفاده اش رو میکنه اینم فردا روزی حرف بزنه یا تهدید میکنه یا میگه معلوم نیست تا الان با چند نفر اینطوری بودی اینم میاد تاپیک میزنی میخوام خودمو بکشم.یه دور بزنی اینستا و نی نی سایت  وهر کوفت و زهرماری پر شده از این چیزا.عزیزم گلم خواهرم نکن.

ببخشید رک میگم ایشون واقعا دوست نداره فقط بخاطر سو استفاده و کثافت کاری اومده جلو کاری نکن ک وقتی ولت کرد ب مرز جنون و افسردگی برسی آدم درستی نیست وگرنه همچین چیزی نمیخواست دیر یا زود ولت میکنه منتها خودت میتونی انتخاب کنی با آسیب ولت کنه یا بی آسیب

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)