2777
2789
عنوان

با مادرشوهری که توی همچی بخواد دخالت کنه چیکار میکنید؟🤨🤨🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 30 پست
شما این مشکلاتو ندارید ؟ 

مشکلات بزرگتر داریم عزیزم چتر میشن تو خونم خودشو میزنن به مریضی که سوا نباشیم اگه ببینه همسرم بهم توجه می‌کنه برام وسیله میخره پشت سرم فحش میده و نفرین می‌کنه من دارم دختر همسرم رو هم بزرگ میکنم پشت سرم بهش می‌گفت دوسش نداشته باش اون که مادرت نیست خیلی اذیتم کرده دلمو خیلی شکونده همسرم هم فقط یه هفته یادشه بعد یه هفته پشت مادرش رو میگیره میگه هنوز یادته اون مقاله قبلانه 

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...
پشیمون میشی اگر برری عزیززم 

دست خودشون نیست دائم نگرانن، دلشوره دارن، مامان من اینجوریه، اگه تلفنشو جواب ندم، به هرکی دستش برسه زنگ میزنه تا منو پیدا کنه، حرفی هم بزنم میگه مادر نشدی تا بفهمی نگرانیای منو،، جالبه که من 3 تا بچه دارم و این حرفو بهم میزنه 😁

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمی بی خیال شو کمتر جواب بده تلفنهاشو یکی درمیون جواب بده یه کم ازش دور شو خیلی اعتراض کرد خودت جواب ...

به من اصلا زنگ نمیزنه میدونه میپیچونم به شوهرم میزنه اونم بگه کجایید شوهرم میگه بیرون نمیگه دقیق کجا دیگه 

کمی بی خیال شو کمتر جواب بده تلفنهاشو یکی درمیون جواب بده یه کم ازش دور شو خیلی اعتراض کرد خودت جواب ...

دقیقا ،استارتر همین کارهایی که ایشون گفتن بهترین راهکاره 

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
دست خودشون نیست دائم نگرانن، دلشوره دارن، مامان من اینجوریه، اگه تلفنشو جواب ندم، به هرکی دستش برسه ...

این وابستگی خوب نیست یه نوع آزاره و بدتر اینکه این مادرا جوری بچه ها رو بار آوردن جواب تلفن ندن عذاب وجدان میگیرن 🤷‍♀️

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
به من اصلا زنگ نمیزنه میدونه میپیچونم به شوهرم میزنه اونم بگه کجایید شوهرم میگه بیرون نمیگه دقیق کجا ...

خوبه که این طور وقتها بگه جایی ام نمیتونم صحبت کنم کار دارم و زودم قطع کنه 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
به من اصلا زنگ نمیزنه میدونه میپیچونم به شوهرم میزنه اونم بگه کجایید شوهرم میگه بیرون نمیگه دقیق کجا ...

با شوهرت صحبت کن با ملایمت راضیش کن زنگ هاشو یکی درمیون جواب بده و بعدهم به مادرش بگه احتمالا اگر شرایط همینجوری باشه به فکر جابجا شدن باشین، به شوهرت هم بگو خودش رو برای دیدن قلب درد های نمایشی و گریه و زاری اماده کنه و زیربار نره و باور نکنه

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
جاریشو هم مسخره میکنه میگه حواسش به پسراش نیست😐😐 پسراشم متاهلن😐😐 میگه باید امارشونو بگیره کامل&n ...

عزیزم شمارو میخواد کنترل کنه شما زندگیتون روابطتتون شوهرتون  همه چیز رو خودشم الکی به مریضی میزنه که به شما وهمسرتون احساس گناه وعذاب وجدان بده وبگه خیرخواه  شماهستم فوضولی هاش ر توجیه کنه  عزیزم باهاش درگیر نشو ظاهر روحفط کن که آره شماخیرخواه ماهستین مایم شمارو دوست دارین  ولی کار خودت روبکن

این وابستگی خوب نیست یه نوع آزاره و بدتر اینکه این مادرا جوری بچه ها رو بار آوردن جواب تلفن ندن عذاب ...

اصلا وابستگی نداره، اگر 6 ماه هم خونه اش نرم عین خیالش نیست، فقط همین که از دور کنترل کنه ببینه زنده ام براش کافیه، اما همین استرس و نگرانیش منو دیونه میکنه 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
اصلا وابستگی نداره، اگر 6 ماه هم خونه اش نرم عین خیالش نیست، فقط همین که از دور کنترل کنه ببینه زنده ...

خوب اینکه کنترل نیست ،کنترل یعنی ببینه بیرونی پیله کنه دقیقا کجایی چی خوردی کی میای؟

خوب اینکه کنترل نیست ،کنترل یعنی ببینه بیرونی پیله کنه دقیقا کجایی چی خوردی کی میای؟

آره دیگه زنگ میزنه ببینه کجایی چکار میکنی، چرا تا این موقع بیرونی، شام چی داری ناهار چی داری، 

بعدم فکر کن 4تا خواهریم، با هممون این کارو میکنه