باتیلدا_ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 292 عنوان سونو انومالی لطفا کمک🙏🏻 63 بازدید | 4 پست سلام دوستان شبتون به خیر من بعد از سونو ان تی آزمایش غربالگری انجام دادم که گفتن خیلی مهمه ولی الان که ۲ هفته دیگه سونو انومالی دارم دکترم برام آزمایش ننوشت و گفت لازم نیست!شما هم بعد از انومالی آزمایش انجام ندادین؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید 1402/09/28 | 22:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delbar_janam عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 15549 انومالی تا جایی ک من میدونم واجبه بعد جنسیتم تو همین سونو متوجه میشیم بالاخره که باید بری سونو بهش بگو برات بنویسه
باتیلدا_ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 292 انومالی تا جایی ک من میدونم واجبه بعد جنسیتم تو همین سونو متوجه میشیم بالاخره که باید بری سونو بهش ب ... عزیزم سونو رو برام نوشته آزمایش غربالگری برام ننوشته که معمولا بعد از سونو انجام میدن
delbar_janam عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 15549 عزیزم سونو رو برام نوشته آزمایش غربالگری برام ننوشته که معمولا بعد از سونو انجام میدن آنومالی هفته ۱۸ و سونو که دیکه آزمایش نداره یه غربالگری هست هفته ۱۶ اون واجب نیس برای یه سری ک غربالگری اول ریسک داشتن واجبه
باتیلدا_ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 292 آنومالی هفته ۱۸ و سونو که دیکه آزمایش نداره یه غربالگری هست هفته ۱۶ اون واجب نیس برای یه سری ... مرسی از راهنماییتون عزیزم