2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش برمیگرده به اعتقاد اگه داشتی باشی بنظرم کارت اوکی میشع

میدونی بزرگوار کی از اینکه یه چیزی سهل الوصول باشه بدش میاد نه خدایی دروغ میگم یه خورده منطقی باش اگه این جوری بود که همه به آمال و آرزوهاسون میرسیدن بدون درد سر و تلاش.اصلا اون وقت تلاش معنا نداشت 

میدونی بزرگوار کی از اینکه یه چیزی سهل الوصول باشه بدش میاد نه خدایی دروغ میگم یه خورده منطقی باش اگ ...

بخاطر اینه که باور داری بخ ارزو هات نمیرسی 

برای تغییر دادن زندگیت فقط به کمک یه نفر نیاز داری :   خودت🌻✨

[QUOTE=321536765]بخاطر اینه که باور داری بخ ارزو هات نمیرسی [/QUOTمن که دور از جون نمیخوام موجب نا امیدی کسی بشم.میگم آدم انرژیشو رو تلاشش رو پشتکارش رو تفکر حل مسأله و اینا بزاره نه رو چیزی که حبابی بیش نیست

[QUOTE=321536765]بخاطر اینه که باور داری بخ ارزو هات نمیرسی [/QUOTمن که دور از جون نمیخوام موجب ...

مثلا تو بگی من خونه دار میشم بعد از تو آسمون بیاد.بگی کنکور رتبه مثلا زیر ۱۰۰بشم با جذبش بشی زیر ۱۰۰مغزت بشه یهو انیشتین.

نه بابا چرته عزیز.هر چیزی با منطقت همخوانی داره درسته نداره هم نادرسته عقلت چی رو میگه؟؟

تا متوجهش نشدم ولی خیلی حاها در موردش شنیدم که میگن باید بلد باشی چطوری از ماعنات درخواست کنی فکرت و قلبت با درخواستت یکی باشو فلان