2777
2789

رفتم کفش بخرم یه کفشی بود خییییلی زشت.بخودم گفتم کی اینو میخره.اینقدر گشتم تا یه کفش پسند کردمو خریدم.بعد بیر ون اومدن دیدم دقیقااااا همون کفشه....

یبارم رفتم بلیز مشکی بخرم برا مجلس.گفتم یه چی بخرم خیلی قشنگ باشه از مال همه قشنگتر .قاطی بلیزار یه بلیز تو ویترین دیدم با خودم گفتم چه زشته کی اینو میپوشه...بعد گشتنو خسته شدن یه بلیز چشممو گرفت خریدم.اومدم مجلس بپوشم یدفعه یادم اومد این همووووووون بلیزهههههههه.....یه چنتا دیگه م هست تو روابطم میگم....شمام بگید...بلکه همگه با هم آدم شیم...

😂😂😂😂😂😂

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه هم دانشگاهی بود خیلی زشت بود بیش از حد دندان نداشت شکم بزرگ لباساش کثیف خیلی بد سلیقه  بود ب خودش نمیرسید به خودم گفتم کی اینومیگیره ب مامانم هم گفتم کی اینو میگیره یک هفته نشد پسر دایی میلیاردرم گرفتش الان خیلی خشکلو تروتمیز شده 

این مویایل من تاپیک میزنم هنگ میکنه.تاپیک قبل تا تاپیک زدم هنگ کرد سه دقیقه حدودا فک کنم طول کشید.اومدم دیدم حدودا هیجده نفر پیام دادن بعدم نی نی یار تذکر داده بعدم قفل کرده تاپیکو دقیقا حالت کسیو داشتم که مجلس میگیره بعد خودش نیست بقیه میان میریرن و میپاشنو میرن...نبودم حداقل یه جوابی هم خودم بدم...هعیییی

یه هم دانشگاهی بود خیلی زشت بود بیش از حد دندان نداشت شکم بزرگ لباساش کثیف خیلی بد سلیقه  بود ب ...

جدییییی؟؟؟ تو هم خیلی خوب جذب میکنی....مثل خودم غضنفری...گل بخودی میزنی

قبل کرونا میرفتم باشگاه...از پشت یه خانمو دیدم که لباس پوشیدنش شبیه دلقکا بود یعنی انگار از قشد اینطوری پوشیده بود که بهش بخندیم.با خودم گفتم کی با این دوست میشه.بعدم رفتم دنبال تمرینمو یادم رفت...

یکی دو روز بعد با یه خانمی دوست شدم خیلی خانم خوبی بود.بادهم تمرین میکردیم.یه روز صبح داشتم قبل اومدن مربی با وسیله ها ورزش میکردم یهو دوستمو دیدم ....داشت گرم میکرد.از جلوم رد شد سلام کرد...من عین اسلوموشن نگاه میکردم و دهنم باز شد و بااااز موند و چشام گرد...دقیقا همون لباس دلقکا تنش بود...وااااای..باورم نمیشد...رودست خوردم...هههههه