2777
2789
عنوان

دعوا +

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه ناااب ؟؟؟؟ میدونی از چی حرص میخورم اینکه خیلی وقت تصمیم جدایی گرفتم ولی دلم براش میسوخت 

همون موقع باید جدا میشدی 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
عزیزم همه مردا همینن همشون 

عزیزم

من با همسرم ۶ سال نزدیک ۷ سال دوست بودیم   عاشقانه همو میخاستیم و هنوزم میخایم

الان ی سال و نیمه ازدواج کردیم   هیچوقت تو این سالها اینطور نبود

کاربری سوم🙋‍♀️  افغانستانی  ایرانی  امریکایی  فلسطینی  اسرائیلی  تایلنلدی و و و و   انسان انسانه    باهم مهربون باشیم....مرسی از نگاهت 🌸
عزیزم من با همسرم ۶ سال نزدیک ۷ سال دوست بودیم   عاشقانه همو میخاستیم و هنوزم میخایم الان ی س ...

امیدوارم عزیزم ایشالله ک هیچوقت به این حرف نرسی ولی هیچوقت از خودت به خاطرش نگذر این نصیحت منه بهت

عزیزم همه مردا همینن همشون 

ببین عزیز دلم

همسرم ب شدت ادم خوبیه

ولی پدرم ن

تو مجردی سختی های وحشتناکی کشیدیم منو مادرم از دست بابام

ولی همسرم برام جبران کرد همرو....

و من الان نگران مادرم هستم

پدر و مادرمم با عشق ازدواج کردن

پدرم بعد از ازدواج تبدیل شد ب همون چیزی ک شما میگین

مامانم خیلی زیباست و مهربون و صبور

و پدرم ازین جریان سو استفاده کرد

مادرم جوونی نکرد   کتک  سختی  زجر عذاب   و این شد ک مجردی تلخی داشتم...

کاربری سوم🙋‍♀️  افغانستانی  ایرانی  امریکایی  فلسطینی  اسرائیلی  تایلنلدی و و و و   انسان انسانه    باهم مهربون باشیم....مرسی از نگاهت 🌸
امیدوارم عزیزم ایشالله ک هیچوقت به این حرف نرسی ولی هیچوقت از خودت به خاطرش نگذر این نصیحت منه بهت

میدونم چی میگین...

ممنونم

پدرم چیزی ک شما میگین بود و هست متاسفانع ..

ببین عزیز دلم همسرم ب شدت ادم خوبیه ولی پدرم ن تو مجردی سختی های وحشتناکی کشیدیم منو مادرم از دست ...

خداروشکر میکنم ک حداقل الان زندگی خوبی داری عزیزم مهم اینه کنار طرف آرامش داشته باشی درکت کنه توجه کنه بهت 

خداروشکر میکنم ک حداقل الان زندگی خوبی داری عزیزم مهم اینه کنار طرف آرامش داشته باشی درکت کنه توجه ک ...

بله درسته  ممنونم

ولی همیشه نگران مادرم هستم

خاهر کوچیکتر دارم ک مواقعی ک مادرم نمیتونه صحبت کنه باهام با اون درارتباطم

دعا کن برای مادرم

ک بابام درست بشه   واقعا سخته

میدونم چی میگین... ممنونم پدرم چیزی ک شما میگین بود و هست متاسفانع ..

قربونت عزیزم تنها چیزی ک میتونم بگم دلم میخواد همه دخترا بشنونش برا من ک این آدم هیچ ارزشی نداشت و خداروشکر میکنم ک به پایانش نزدیک